Brat Anđeline Džoli, Džejms Hejven, dugo se nije mogao videti u javnosti, a tek ga s vremena na vreme uhvate paparaci, najčešće sa ocem Džonom Vojtom. Godinama se pričalo da Džejms više nije u dobrim odnosima sa slavnom sestrom, a on je sada prvi put odlučio da progovori o svemu što se dešavalo. 

Hejven je gostovao u podkastu "90who10" i tom prilikom je otkrio da je postao veoma zaštitnički nastrojen prema Anđelininoj deci nakon što se razvela od Breda Pita. Priznao je i da je osećao potrebu da promeni svoj život kako bi dao prednost svojoj porodici.

Džejms Hejven retko se pojavljuje u javnosti.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Tamo je sve počelo, počelo je sa zaštitom nje i njene dece — mojih nećaka i nećakinja", rekao je on na početku.

"Postavio sam svoj život tako da mogu da budem prisutan za njih u bilo kojoj situaciji", nastavio je. "Želim da budem tu za njih ili za nju - šta god da prolazi."

Glumac (52) je potom objasnio da mu je važno da bude tu za decu Džolijeve u godinama kada se "masivno formiraju". 

"Oni postaju mlade odrasle osobe u ranim dvadesetim godinama", dodao je. "Mislim da je to veoma prirodno i samo želim da budem tamo u bilo kom trenutku."

"Kad god sam blagosloven što sam u njihovom prisustvu, želim da budem u njihovom prisustvu", nastavio je Hejven.

Podsetimo, Džoli (48) i Pit (60) dele šestoro dece - Medoksa (22), Paksa (20), Zaharu (18), Šajlo (17) i blizance Noksa i Vivijen (15). Par je objavio da se razvodi 2016. nakon čega je usledila mučna borba oko starateljstva nad decom. 

Sva deca odrastaju sa Anđelinom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U međuvremenu se saznalo i da je Bred navodno nasrnuo na Anđelinu, te da je vređao decu, a najstarijeg, Medoksa, uporedio je sa serijskim ubicom. Zbog svega što se dešavalo, pojedini naslednici naizgled su se odrekli oca, te se predstavljaju samo majčinim prezimenom. 

Kada je reč o Džejmsu, mnoge su iznenadile njegove reči da je još uvek u Anđelininom životu, s obzirom da se dugo smatralo drugačije.

Džejms Hejven i Anđelina su oduvek bili bliski.
BEI/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mnogi su pohvalili to što je očinska figura sestrinoj deci koja im je definitivno potrebna, ali bilo je i onih koji su mišljenja da "čovek koji se sa rođenom sestrom ljubi u usta ne treba da bude taj koji brine o ičijoj deci".

Anđelina i Džejms sa ocem Džonom Vojtom.
Roger Karnbad / Zuma Press / Profimedia 

Njihov odnos je godinama bio jedan od najkontroverznijih, te se tako i dan-danas prepričava njihov poljubac iz 2000. sa dodele Oskara, a daleko od toga da je to bio prvi ili poslednji put da su razmenjivali nežnosti na crvenom tepihu.

Iako je i sam glumac, nikad nije dosegao slavu ni roditelja, ni slavne sestre, te je najviše zarađivao kada ga je upravo Anđelina unajmila kao "dadilju" za njeno šestoro dece. Međutim, usledio je problem, nakon čega je otpušten, a nakon toga odnos sa Džoli se drastično promenio.

Kako Džejms izgleda danas, a kako je izgledao nekad, pogledajte u galeriji.

RAAK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, apples / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Brat Anđeline Džoli, Džejms Hejven.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!