Od kako je izbio skandal za Dan očeva kada se saznalo za reči koje je usvojeni sin Paks Tijen izrekao na račun svog oca Breda Pita, niko od aktera se nije naknadno oglašavao, niti su se mogli videti u javnosti.

Podsetimo, stori koji je objavio Paks datira iz 2020. nakon što su obojica posećivala porodičnog terapeuta. 

"Srećan Dan očeva ovom svetskom se*onji. Iznova i iznova dokazuješ sebi koliko si odvratna osoba dostojna prezira. Nemaš obzira niti empatije prema četvoro najmlađe dece koja se tresu kada su u tvojoj blizini. Nikada nećeš razumeti štetu koju si načinio mojoj porodici jer nisi u stanju da to shvatiš", započeo je Paks.

Stori Paksa Tijena koji je izazvao haos.
Instagram 

"Učinio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće", dodao je na kraju.

Sporna objava je nastala malo nakon incidenta u avionu kada je Bred Pit navodno nasrnuo na Anđelinu i decu. Mlađi su bili preplašeni, a sa Paksom i Medoksom je došao u direktan sukob nakon što je Bred navodno rekao Anđelini Džoli dajedno od njene dece (Medoks) "izgleda kao je*eno dete iz "Columbine" i poručio joj da ona "uništava porodicu", otkrio je FBI izveštaj. Uvreda vezana bila je aluzija na masakr u srednjoj školi "Columbine" 1999. godine, kada su učenici Eric Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

Deca Anđeline Džoli ne vole oca Breda Pita.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pit je navodno slomljen zbog stava svog sina, a Anđelina je tek nedavno uslikana tokom izlaska na večeru sa prijateljima i saradnicima. Glumica je delovala raspoloženo, zbog čega su mnogi požurili sa pretpostavkama da "likuje" i uživa u "haosu koji je napravila bivšem"

Bred je slomljen zbog Anđeline i dece.
Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bred, sa druge strane, prema pisanju stranih medija, ima komunikaciju samo sa biološkom decom, dok sa usvojenom gotovo da nema kontakta, a da u pričama ima istine dalo se primetiti i nedavno kada se ćerka Zahara predstavila samo sa majčinim prezimenom. 

Nakon skandala koji su se ređali jedan za drugim, Anđelina je sada prvi put dala intervju, a u njemu se dotakla i razvoda od Breda

Kako je glumica objasnila, njeno šestoro dece - Medoks (22), Paks (20), Zahara (18, Šajlo (17) i blizanci Noks i Vivijen (15), njeni su najbolji prijatelji.

"Oni su mi najbliži ljudi i moj život, oni su mi najbliži prijatelji", rekla je Anđelina. Kako je istakla, u pitanju su potpuno različite ličnosti, a iza sebe imaju teške trenutke zbog kraha njenog braka s Bredom Pitom.

Anđelina Džoli se ne odavaja od dece.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Morali smo da se zalečimo. Bilo je stvari koje su morale da se zacele", kaže Džolijeva.

Pročitajte još: DOK DECA DRHTE OD STRAHA ZBOG OCA, ONA SE PROVODI: Anđelina prvi put u javnosti od kako su se sin i ćerka odrekli Breda

Na pitanje šta radi kada joj je potrebno da bude jaka, Anđelina je dodala da definitivno prevodi vreme sa svojom decom, te da su oni najbolji deo nje.

Lepa glumica se osvrnula i na svoj ljubavni život koji je opisala kao nepostojeći, ali isto važi i za socijalni.

"Ja zapravo nemam... društveni život", rekla je glumica. "Shvatila sam da su moji najbolji prijatelji izbeglice. Možda četiri od šest žena s kojima sam bliska dolazi iz rata i konflikta."

Anđelina Džoli sa izbeglicama.
German Larkin, courtesy Guerlain / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Anđelina je inače za WSJ. Magazine rekla da je njen razvod učinio gotovo nemogućim napuštanje Los Anđelesa, gde je rođena, odrasla i trenutno živi, baš kao i Pit.

"To je deo onoga što se dogodilo nakon mog razvoda. Izgubila sam mogućnost da živim i putujem slobodno kao pre. Preseliću se kad budem mogla", rekla je, izrazivši nadu da će više vremena provoditi u svom domu u Kambodži.

"Odrasla sam na prilično plitkom mestu. Holivud nije zdravo mesto", rekla je glumica, i dala naznaku da će možda prestati i da se bavi glumom. Kako je istakla na kraju, da može da krene ispočetka, ne bi se bavila tim poslom. "Kada sam počinjala, nisam očekivala da će sve biti toliko javno", zaključila je Džolijeva na kraju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!