Poslednjih par meseci, deca Anđeline Džoli i Breda Pita glavna su tema medija nakon što se najpre saznalo za stori koji je objavio Paks povodom Dana očeva, a na kojem je slavnog "tatu" javno izvređao. Potom se i usvojena ćerka Zahara, kako se činilo, odrekla javno prezimena Pit, nakon što se na inicijaciji u sestrinstvo predstavila samo kao Džoli. 

Medoks je odavno u svađi sa glumcem, zbog kojeg je u avionu i nastao sukob između Pita i Džoli, kada je sina uporedio sa serijskim ubicom. Na sve to, čini se i da starija ćerka Šajlo pruža otpor slavnom ocu tako što se ošišala na kratko, te sad nosi istu frizuru kao njena majka svojevremeno. 

Anđelinina deca okrenula su se protiv Breda.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jedini koji, za sada, nisu imali problem sa ocem su bliznaci Vivijen i Noks, ali dok se devojčica mogla videti s vremena na vreme sa majkom, potpuno je suprotna priča sa najmlađim sinom slavnog para. 

Noks Džoli Pit je kopija slavnog oca.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Noks paparace izbegava u širokom luku, te se čak retko pojavljuje i sa ostalom decom. Zbog fokusa na druge naslednike Anđeline i Breda, on se do sada "izvlačio" i bežao fotografima. 

Ipak, sada su konačno uspeli da ga uslikaju i mnogima nije promaklo koliko je dečak izrastao i koliko se promenio. Toliko, da od sve dece, on je bukvalno kopija slavnog oca. 

Pročitajte još: NA NJIMA SU ZARADILI 15 MILIONA $: Zbog fokusa na transrodnu ćerku, blizanci Anđeline i Breda odrastaju u senci

Zbog toga su se mogli pročitati različiti komentari na mrežama. 

"Kada je Noks ovako porastao", "Kakav će on frajer da bude, ljudi", "Ali Noks je isti Bred", "Kao da gledam Pita iz mlađih dana", "Zamisli da nakon svega što si prošla sa bivšim gledaš njegov lik ispred sebe 24/7", "Anđelini gora karma od ove ne treba", ostavljali su ljudi različite komentare među kojima su bili i oni koji su na strani glumice, i oni koji su protiv nje. 

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina Džoli sa decom

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!