Šajlo Džoli-Pit dugo se nije mogla videti u javnosti bez njene majke, sestara i braće. Sada su je konačno paparaci uslikali "samu", odnosno u društvu prijatelja, a naslednica Anđeline i Breda sijala je od sreće i očigledno se dobro zabavljala. 

Osmeh sa lica nije skidala, niti je obraćala pažnju na paparace, a prvo što je mnogima privuklo pažnju je i nova frizura. Poznato je da je Šajlo pre nekoliko meseci obrijala glavu i čini se da joj za sada ovaj look odgovara, ali je sada kosu ofarbala u pastelno roze, a njenu promenu mnogi su uporedili sa starim izdanjem Džolijeve i istakli koliko liči na slavnu majku.

Inače, obrijana glava Šajlo bila je veliko iznenađenje s obzirom da se pre toga prvi put pojavila na crvenom tepihu u ženstvenom izdanju nakon godina i godina priča da želi da promeni pol, kao i da je tražila od porodice da je zove Džon.

Šajlo se brzo vratila na staro po pitanju oblačenja, a od kako je ošišala kosu veoma često je uslikana neraspoložena, a u par navrata činilo se da joj je sestra Zahara jednino društvo. 

Šajlo sa Zaharom.
SL. Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U javnosti se nije pojavljivala, a čak i kada su je nedavno uslikali fotografi, osmeh na licu je imala samo kada bi joj nešto govorila sestra.

Šajlo je srećna samo sa sestrom.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njeno neraspoloženje bilo je izraženo kada je bila u društvu majke, što se jasno videlo po paparaco fotografijama, a komentari nisu izostali.

Šajlo je neraspoložena sa majkom.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Šta se dešava sa Šajlo", "Ovo dete izgleda tako tužno", "Što je starija to je više otac", "Čak ni Anđelina ne može da sakrije zabrinutost", "Meni se plače kad vidim ove slike", "Ja verujem da je ovo samo faza, svi smo ih imali, ali srce mi se cepa zbog pritiska javnosti koji ovo dete trpi", "Takva lepota... a uništavaju je i Anđelina i Bred... ne razmišljaju o deci", samo je delić koji se mogao pročitati.

Mnogi su tada bili saglasni da Šajlo definitivno prolazi kroz određenu fazu, pogotovo što je zanima umetnost, kako je i njena majka svojevremeno ispričala, te da nije isključeno da ćemo tinejdžerku ponovo videti u elegantnim izdanjima kada odraste.

Anđelina sa Zaharom i Šajlo.
LaPresse / ddp USA / Profimedia 

Sa druge strane, mnogo je i onih koji su mišljenja da je sve ovo samo rezultat narušenih porodičnih odnosa, te da Šajlo kao da kažnjava majku time što se trudi da izgleda što više kao otac, a šta je prava istina zna samo ona. Ipak, lepo ju je, za promenu, videti sa osmehom na licu.

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SL, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina i Bredova ćerka izrasla je u pravu lepoticu

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!