Čuveni Zverka gotovo preko noći od omiljenog lika iz popularne serije postao je najomraženije lice Holivuda.

Do sada ga je 5 žena optužilo za zlostavljanje, a kako su se nizale optužbe, tako je i njegov, do tada idiličan brak, krenuo silaznom putanjom.

Tara Vilson se od skandala retko pojavljivala u medijima, te je do sada u javnosti bila viđena samo dva puta, ali poslednje fotke jasno su pokazale u kakvom je zapravo stanju.

Vidno uplakana pokušavala je da se sabere u automobilu, a paparaci su snimili i da ne nosi burmu.

Tara Vilson uslikana je dok plače u automobilu.
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon toga je snimljena dok priča preko telefona, a lice je skrivala velikim načarima i maskom. Nakon što je izašla iz obližnje prodavnice, brzim hodom se vratila u automobil i odvezla.

Inače, Taru je upoznao dok je držao bar u Njujorku, a venčali su se 2012. godine nakon 10 godina zabavljanja. Tri godine ranije dobili su prvog sina Oriona, a 2020. usledila je još jedna prinova, sin Kits.

Tara Vilson i Kris Not u vezi su od 2002. godine.
Shutterstock 

Poznati par retko se pojavljivao na crvenim tepisima, ali su u jednom od ranijih intervjua govorili da su se u početku mnogo svađali, raskidali i mirili se.

Tara Vilson otkrila je nedavno da su se ona i Kris Not često svađali u početku.
pritnscreen/instagram 

Međutim, ostavili su sve iza njih, i do skoro uživali u mirnom i skladnom životu, sve dok najpre nisu progovorile dve žene i otkrile šta su preživele od strane nekada omilojenog glumca, a potom su se optužbama pridružile još dve žene, što broj žrtava zaokružuje na 5 ukoliko se računa i izjava njegove nekadašnje partnerke, manekenke Beverli Džonson sa kojom je završio svojevremeno na sudu i koju je, kako je rekla Not davio, tukao i pretio da će je ubiti.

Podsetimo, Kris Not je otpušten sa CBS-ove TV drame "The Equalizer" zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, a čelnici i iz "And Just Like That..." potvrdili su da se neće emitovati epizode sa glumcem, kao i da su velike šanse da neće biti druge sezone serije, a njegove koleginice iz "Seksa i grada" stale uz žrtve i javno ih podržale.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!