Kada su Severina i Igor Kojić zvanično saopštili da se razvode nakon šest godina braka, svako je krenuo svojim putem.

Oboje su bili redovno aktivni na društvenim mrežama, a razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu u avgustu ove godine.

I dok se pevačica oglasila preko svog PR tima, fudbalski menadžer je potvrdio razvod braka simboličnom objavom. Iako se već mesecima šuška o Severininoj novoj vezi, pevačica je istakla da nije pronašla novu ljubav.

Severina je nakon razvoda nastavila život u Zagrebu, a sada je odlučila da kupi stan u Beogradu.
screenshoot/instagram 

Zanimljivo je da je Severina nakon razvoda nastavila da živi u Zagrebu, a prema saznanjima Nova.rs, pevačica se nedavno raspitivala za nekretninu u elitnom delu Novog Beograda.

Ona je tokom braka sa Igorom Kojićem navikla da živi na relaciji Zagreb-Beograd, pa je poželela da ima svoj stan u srpskoj prestonici.

Prema saznanjima beogradskog medija, Severina se raspitivala za jednu nekretninu na Novom Beogradu, baš u delu gde žive Marija Šerifović, Milica Todorović, Stevan Anđelković, Milica Pavlović i druge javne ličnosti.

Severina će iskeširati pozamašnu sumu novca za stan u elitnom delu Beograda.
Instagram 

Cena kvadrata u tom delu kreće se od oko 3.000 evra, što pevačici nije problem da iskešira.

- Severina voli Beograd i planirala je da kupi nekretninu, u kojoj ne bi živela, ali povremeno bi dolazila. Najviše joj se dopada Novi Beograd jer joj se tu nalazi sve što treba i blizu je aerodroma.

Raspitivala se za jedan stan za koji je čula po preporuci, ali još uvek navodno ništa definitivno nije rešila - otkrio je izvor.

Podsetimo, Severina i njen dugododišnji saradnik Filip Miletić poslednjih meseci su nerazdvojni zbog čega mnogi spekulišu o njihovom emotivnom odnosu.

Severina je istakla da nije u vezi sa Filipom Miletićem, iako izgledaju sve prisnije.
printscreen/instagram 

Nagađanja o navodnoj vezi podgrejala su i njihove učestale zajedničke objave na društvenim mrežama. Filip je Severinin dugogodišnji saradnik i napravio je neke od njenih najvećih hitova kao što su "Bred Pit", "Uzbuna", "Italiana" i mnoge druge.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!