Popularna pevačica Severina javila se svojim pratiocima putem Instagrama i tom prilikom im čestitala Božić.

Pevačica je pozirala u svom luksuznom domu, čiji su enterijer i praznična dekoracija oduševili njene brojne obožavatelje.

- Srećan Božić, želim vam puno "putokaza" u životu, koji vas čine srećnim... Meni je falilo prozora - napisala je Severina aludirajući na ispisana imena dragih ljudi.

Severina ispisala imena na prozoru svog doma, među kojima se našlo i ime Filipa Miletića.
Instagram 

Među imenima koja su se našla na samom prozoru, mesto je zauzeo i producent Filip Miletić, za kojeg se već neko vreme šuška da je Severinin dečko.

Filip je inače pevačicin dugododišnji saradnik, a poslednjih meseci ovaj par je nerazdvojan, zbog čega mnogi spekulišu o njihovom emotivnom odnosu.

U prilog tome ide i najnovija fotografija njihove zajedničke večere u jednom elitnom restoranu u Zagrebu, koju je Filip okačio na svom Instagramu.

Mnogi su komentarisali da pevačica prosto blista pored svog producenta, a nedavno mu je i javno čestitala rođendan, zbog čega su mnogi uvereni da među njima postoji i nešto više od prijateljskog i poslovnog odnosa.

Tako je bilo i ovog puta, kada je Severina okačila fotografiju iz svog doma jer je na taj način ponovo istakla da je Filip važna osoba u njenom životu.

Iako je sarađivao sa mnogim estradnim umetnicima, Filip tvrdi da mu je za saradnju ipak najbolja Seve.

- Pa najbolje sarađujem sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli kada je u pitanju saradnja. Mi imamo isti pogled na svet. Ona veruje u to što radimo i hoće da se menja, što je jako važno za pevača - rekao je Filip nedavno o odnosu s Severinom.

Iako tvrde da nisu zajedno, Severina i Filip su nerazdvojni.
Instagram 

Ipak, Severina je nedavno otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom.

- Filip i ja nismo u vezi, ne hodamo. (smeh) Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji šta pišu i onda, kad smo videli naslov 'Kako dalje', onda smo se smejali jer, ono, završili smo ploču i sad ćemo kao raskinuti.

Međutim, naša saradnja traje 10 godina, verovatno je moj razvod to podstakao, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopšte me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo - rekla je Severina za portal Klix.ba.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!