Severina (49) čest je gost na Maldivima, a odlučila je da u tropski raj pobegne nakon što je nedavno dovršila snimanje novog albuma.

Pevačica je objavila fotografiju u belom bikiniju na crne tufne, u kojem je i ranije pozirala, a obožavatelji su se složili da zanosno izgleda što je rezultat njenih napornih treninga kojima se hvali.

"Ti na Maldivima, ja ti se divim", "Kako imaš lepo telo", "Predivna", "Prelepa dama u lepoj prirodi", komentarisali su. Jedna obožavateljka joj je postavila zanimljivo pitanje. "Je li tebi tamo dosadno samoj?", upitala je, a onda se druga nadovezala sa "Ko stoji iza kamere?".

severina
Instagram 

Severina često deli fotografije sa svojih putovanja, odnosno iz privatnog života, a mnogi se pitaju ko stoji iza objektiva. Inače, poslednjih mjeseci ju se povezivali s markantnim producentom Filipom Miletićem.

Ona u poselednje vreme često deli njihove zajedničke fotografije, a pojavljivali su se u javnosti. Ipak, oni tvrde da su samo saradnici i prijatelji.

severina i filip miletic
printscreen/instagram 

U prilog tome ide i video koji je Severina objavila pre 10-ak dana na svom Instagramu.

"Završetak snimanja albuma obećala sam da proslaviti u Splitu. Naravno, uvek sve završava s jagnjetinom"', napisala je Severina uz video.

U videu se pojavljuju njeni bliski prijatelj i saradnici - menadžer Tomica Petrović, prijateljica Sonja Dvornik, ali i muzički producent Filip s kojim je mediji poslednjih meseci povezuju, tačnije nakon razvoda od Igora Kojića.

Severina je čitavo vreme bila odlično raspoložena, a na videu se nežno i dugo grli s Filipom u jednom restoranu. Još fotografije Severine i Zgodnog prodicenta pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram Severina i Filip Miletić tvrde da su samo prijatelji