Severina Vučković nedavno se vratila sa egozične lokacije gde je punila bateriji za radni period koji je pred njom.

Pevačica je pratioce i fanove častila fotografijama s Maldiva za koje je dobila pregršt lajkova i komplimenata na račun izgleda.

Seve je otkrila da iza njenog izgleda stoji vežbanje, te je tako na Instagramu podelila sliku iz teretane. Severina je pokazala kako radi vežbe za noge, te su tako iste bile prvom planu, ali ipak, mnogima je za oko zapao još jedan detalj.

Naime, njeni pratioci su primetili trbušnjake koji su došli do izražaja jer je pevačica ovaj put za teretanu odabrala kratak top i šorts.

Severina pokazala kako vežba u teretani.
Instagram 

"Prelepa", "Vau", "Bomba", "Mačka", samo su neki od komentara koji su se našli ispod njene objave, a bilo je i onih koje je pevačica motivisala, te su napisali da nakon njene objave kreću s vežbanjem.

Severina pokazala zavidnu figuru u kupaćem kostimu.
Instagram 

U čemu je njena tajna?

Severina već godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica sa ovih prostora, a na izgledu bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke. Severina je jednom prilikom otkrila u čemu je tajna njene vitke linije i kako joj polazi za rukom da godinama ima idealnu kilažu.

"Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica", ispričala je ona.

Instagram Severina oduzima dah svojim neverovatnim izgledom

Dodala je i da ima jednu naviku koje se godinama prodržava. Ona nakon buđenja uvek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne oseća glad.

"Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", otkrila je Severina i priznala da i te kako voli da jede.

"Jako volim da jedem i mogu puno da pojedem", iskrena je pevačica.

Severina otkrila tajnu savršene linije.
Instagram