Nakon što je bukvalno zapalila Instagram fotografijom u kupaćem kostimu, pevačica Severina Vučković (49) objavila je novu, jednako atraktivnu fotku u kućnom izdanju.

Pozirala je naslonjena na klavir u svilenom ružičastom ogrtaču, a u prvi plan su došle njene dugačke i vitke noge. Uz pink ogrtačSeverina je uparila braon papuče, a reklo bi se da je ispod nosila kupaći kostim.

"Uživam u sadašnjem trenutku", napisala je u opisu slike kojom je izazvala podeljena mišljenja. Naime, dok jedni misle da Seve izgleda sjajno, drugi smatraju da je premršava.

severina
Instagram 

"Mi uživamo u lepoti tvojih slika", "Predivna si", "Prelepe duge vitke noge", "Najlepše noge na estradi", pisali su joj obožavaoci, ali u nekoliko komentara su je prozvali i da je premršava.

Ipak, prevladali su komplimenti, a uz njih i na hiljade lajkova.

Instagram Severina

Severina uz fotgrafija nije otkrila je li još na Maldivima ili se vratila u Hrvatsku, a nije poznato i da li je na putovanju bila sama ili je imala društvo.

Pevačicu se u poslednje vreme mediji povezuju s njenim producentom Filipom Miletićem, od kojeg je nerazdvojna nakon razvoda od Igora Kojića, a povodom glasina o navodnoj vezi niko od njih se još uvek nije oglašavao.