Severina i njen dugododišnji saradnik Filip Miletić poslednjih meseci su nerazdvojni zbog čega mnogi spekulišu o njihovom emotivnom odnosu.

Nagađanja o navodnoj vezi podgrejala su i njihove učestale zajedničke objave na društvenim mrežama, a sada je pevačica jasno stavila do znanja šta se između njih dešava.

- Filip i ja nismo u vezi, ne hodamo. (smeh) Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji šta pišu i onda, kad smo videli naslov 'Kako dalje', onda smo se smejali jer, ono, završili smo ploču i sad ćemo kao raskinuti.

Međutim, naša saradnja traje 10 godina, verovatno je moj razvod to potstakao, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopšte me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo - rekla je Severina za portal Klix.ba.

Severina je otkrila detalje odnosa s Filipom Miletićem.
Instagram 

Podsetimo, Filip je napravio neke od Severininih najvećih hitova kao što su „Bred Pit“, „Uzbuna“, „Italiana“ i mnoge druge.

On je tada bio u ozbiljnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, koja se neslavno završila. I tada se nagađalo da li je Severina krivac njegovog raskida sa Anom, ali oboje su to tada demantovali.

Iako je sarađivao sa mnogim estradnim umetnicima, Filip tvrdi da mu je za saradnju ipak najbolja Seve.

Severina sarađuje sa filipom već 10 godina.
Instagram 

„Pa najbolje sarađujem sa Severinom. Nas dvoje smo kliknuli kada je u pitanju saradnja. Mi imamo isti pogled na svet. Ona veruje u to što radimo i hoće da se menja, što je jako važno za pevača“, rekao je Filip nedavno o odnosu s Severinom, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

printscreen/instagram Severina i Filip Miletić tvrde da su samo prijatelji