Prošlo je već šest godina od kada su Severina Vučković i Igor Kojić pred više od 600 zvanica izgovorili sudbonosno "da".

Iako su pre nekoliko meseci i zvanično okončali svoj brak, fotografije sa njihovog venčanja najavljivale su bajku, onu koja se obično završava sa srećnim krajem.

Ipak, to se nije dogodilo. Koliko je ljubavni život Severine Vučković turbulentan, govori činjenica da je pevačica šest puta verena, iako je samo jednom otišla pred oltar.

Severina je bila verena šest puta, a samo jednom je otišla pred oltar.
Instagram 

Pevačica je pojedine veze predstavila javnosti, ali kada je odlučila da svog prvog dečka pokaže svima, Severina je bila zaprošena. Naime, malo ko zna da je pevačica bila u vezi sa Alenom Marinom, članom grupe "Kojoti".

Severina i Alen zabavljali su se sredinom devedesetih i imali su kratku, ali burnu vezu. Ipak, Alen je nakon raskida imao reči hvale za pevačicu.

- Ona je popularna i harizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje stigmatizirali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom - rekao je Alen Marin.

Alen Marin je prvi muškarac koji je zaprosio Severinu.
Youtube 

Sledeći Severinin verenik bio je Slavko Šajinović, koji takođe nije uspeo da je odvede pred oltar, jer je njihova veza trajala godinu i po dana.

Severina je potom bila verena za srpskog biznismena Milana Popovića, a iz vanbračne zajednice sa njim ima sina Aleksandra.

Poznata i poželjna Splićanka se potom verila za Igora Kojića, od kog se razvela pre nekoliko meseci, a onda su počela šuškanja o njenom odnosu sa dugogodišnjem saradnikom Filipom Miletićem.

Sada se šuška da je Severina u vezi sa Filipom Miletićem.
printscreen/instagram 

Tim šuškanjima doprinele su njihove sve učestalije zajedničke fotografije, ali se povodom spekulacija da su više od poslovnih partnera i prijatelja, nisu oglašavali.

Severina danas vešto krije svoj ljubavni život.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!