Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili su romansu nakon 19 godina, a malo je reći da su od tog trenutka postali glavna meta paparaca, ali i zlih jezika koji sumnjaju u njihovu ljubav.

Pomirenje nije prošlo bez insinuacija da je u pitanju marketing, iako su stalnim zajedničkim pojavljivanjima u javnosti demantovali sve koji tvrde da među njima nema ljubavi.

Oni se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri, šetaju držeći se za ruke, šapuću i golicaju se u javnosti, na rastanku se opraštaju dugo, ne skidajući ruke jedno s drugog.

Nakon što je Džej Lo preselila iz Majamija u Los Anđeles, kako bi bila bliže Benu, mnogi su ubeđeni da je u pitanju zaista prava ljubav.

Dženifer Lopez i Ben Aflek pomirili su se na njegovu inicijativu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako do sada nisu davali nikakve zvanične izjave o svojoj vezi, sada je Aflek prvi put progovorio o svojoj ljubavi kada je dao intervju za popularni magazin WSJ.

-Definitivno mogu da kažem da je meni prelepo - započeo je Ben pa dodao: - To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve... i onda ću to zapaliti!

Takođe je istakao da je veoma zahvalan što je dobio drugu šansu i priliku da sve greške iz prošlosti ispravi.

Ben Aflek prvi put o vezi sa Dženifer Lopez.
Shutterstock 

- Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da  drugu šansu iskoristite, kao i prilike koje vam sazrevanje pruža - dodao je Aflek.

Fanovi nisu mogli da se ne zapitaju ko je napravio prvi korak i kako je uopšte došlo do pomirenja.

Dženifer Lopez i Ben Aflek ne kriju zaljubljenost.
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pre nekoliko meseci, američki mediji tvrdili su da je Aflek napravio prvi korak, dok se Dženiferina veza s Aleksom Rodrigezom lagano bližila kraju.

Američki mediji su preneli da je glumac u februaru kontaktirao s bivšom verenicom, u trenutku dok je ona u Dominikanskoj Republici snimala romantičnu komediju Shotgun Wedding.

Navodno joj je poslao i-mejl u kojem joj je napisao da izgleda prelepo na fotografijama sa snimanja koje su se pojavile u medijima. Aflek je prema navodina nastavio da opasipa Dženifer romantičnim porukama i pažnjom, što je nju na kraju raznežilo i rešila je da mu pruži još jednu šansu.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek su se pomirili nakon 19 godina od raskida.

Podsetimo, Dženifer i Ben upoznali su se na snimanju filma "Gigli" i od tada su bili nerazdvojni, na opšte oduševljenje javnosti. Fanovi su ih obožavali, paparacima su donosili ogromnu zaradu, a kada se pročulo da planiraju da stanu na ludi kamen, nastala je opšta histerija.

Navodno, tolika da su zbog nje odložili venčanje i, na kraju, raskinuli. šuškalo se da je svemu doprinelo i Aflekovo neverstvo, ali čini se da je sve to sada iza njih i da su napokon srećni, a uveliko se komentariše da će ovaj put zista i otići pred oltar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!