Influenserka i Instagram zvezda 26-godišnja Stefani Gurzanski snimljena je u noćnom izlasku u koji se uputili svojim crvenim Ferarijem, ali svojom je pojavom je uspela da zaseni skupo vozilo.

Naime, iako je bila vruća letna noć u Los Anđelesu, Stefani je obukla kožne duge pantalone i kožni top s vezivanjem s prednje strane, a u kojem je najviše do izržaja došao dubok dekolte.

U takvom izdanju spremno je pozirala paparacima koji su je dočekali ispred kluba i njihova radoznalost nije joj smetala.

stegani gurzanski
JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Stefani se nedavno našla usred skandala i to nakon što je potajno snimala svoje golišave fotografije i snimke u vili i mlaznjaku milijardera Stefena Klobeka, s kojim je bila u vezi, i objavljivala ih na svom profilu na stranici OnlyFans.

Prema pisanju Daily Maila, 59-godišnjak je zatražio zabranu približavanja i tužio ju je za prevaru na Višem sudu u Los Anđelesu.

U tužbi između ostalog navodi kako je od njega uzela poklone u vrednosti od 1,3 miliona dolara u razdoblju od šest meseci i da mu je lagala da je manekenka, već je u to vreme bila porno zvezda.

Instagram Stefani Gurzanski

Inače Stefani redovno objavljuje svoje razgolićene fotografije na profilu na Instagramu gdj ju prati skoro dva miliona obožavatelja. Ona tvrdi da su sve optužbe protiv nje lažne i da Klobek na taj način želi da jeprisili da mu se vrati.