"MOŽE DA BUDE MESTA SAMO ZA JEDNU!" Da li je Šeron Stoun OVOM skandalaznom izjavom o Meril Strip zapečatila karijeru?

Nakon nedavnog intervjua koji je dala Stounova, pokrenula se lavina komentara zbog mišljenja glumice da je bolja od Meril Strip.

screenshoot youtube

Ukoliko ste mislili da među velikim glumačkim imenima nema sujete - varate se! Barem je tako ispalo kada su u pitanju dve holivudske dive - Šeron Stoun i Meril Strip.

Naime, Šeron je nedavno u intervjuu za Everithing Zoomer otvorila dušu i izjavila da je čuvena Oskarovka precenjena kao glumica, kao i da ima mnogo glumica kao Meril, ali da one nikada nisu postigle slavu ili priznanje koje je (Stripova) imala.

- Viola Dejvis je glumica poput Meril Streep. Ema Tompson. Džudi Dejvis. Olivjia Kolmen. Kejt Vinslet, zaboga. Ali ti kažeš Meril i svi padnu na pod - rekla je Šeron.

Međutim, zvezda "Niskih strasti" nije se tu zaustavila.

printscreen/youtube/M7 Schäfer 

- Mnogo sam bolji negativac od Meril i sigurna sam da bi to i ona rekla. Meril ne bi bila dobra u "Niskim strastima" ili "Kazinu". Ja sam bolji izbor. I ja to znam. I ona to zna - dodala je slavna glumica.

Komentari Stounove usledili su nakon što je novinarka Džoana Šelner, specijalizovana za film i televiziju, spomenula kako Holivud prisiljava žene da se takmiče za mali broj uloga.

- Rečeno nam je da može da bude mesta samo za jednu - napisala je Šelner u svojoj knjizi "The Beauty Of Living Twice".

prinstscreen/youtube 

Ona je potom upitala Šeron o činjenici da je "konačno počela da radi sa Meril Strip" u filmu "The Laundromat" režisera Stivena Soderberga u produkciji čuvene striming platfome.

"The Laundromat", film u kom su se pojavile i Meril Strip i Šeron Stoun  Youtube

Glumica je akcentovala da upravo način na koji je novinarka formulisala pitanje iliustruje poentu njene priče.

- Sviđa mi se kako ste to sročili, da napokon radim sa Meril Strip. Niste rekli: "Meril je konačno počela da radi sa Šeron Stoun". Ili bar da konačno radimo zajedno. Njen život i karijera tekli su tako da je došla do toga da je tumače kao glumicu sa kojom svi žele da rade. Ali, pitam se da li joj se to sviđa - rekla je Šeron.

Zvezda "Niskih stasti" dodala je da smatra da su druge glumice konstantno suprotstavljene Meril.

- Posao je tako koncipiran da bi svi trebalo da zavidimo i divimo se Meril jer je samo Meril ta koja je dobra. I onda bi svi trebalo da se takmičimo protiv Meril. Mislim da je ona neverovatno divna žena i glumica. Ali iskreno, mislim da postoje i druge glumice koje su jednako talentovane kao one. Cela ikonografija Meril Strip je deo onoga šta Holivud radi ženama - objasnila je.

Naravno, nije prošlo mnogo vremena, i komentari na Tviteru su se samo ređali. Mnogi su čak i mišljenja da je ovim intervjuom Šeril definitivno zapečatila karijeru, ako se uzmu u obzir njene pređašnje izjave i optužbe na račun filmske ekipe  "Niskih strasti".

printscreen/youtube 

"Šeron je ovim zapečatila svoju karijeru", napisao je jedan, a veliki broj ljudi smatra i da je Šeron sujetna jer Meril Strip radi svih ovih godina i otimaju se za nju, dok Stounova nije imala dobar film već jako dugo. 

Sa druge strane, veliki broj Internet korisnika, pa i filmskih stručnjaka skočilo je u njenu odbranu.

"Šeron je u pravu i neka je rekla sve ovo", napisao je na Tviteru glumac i filmski kritičar Kil Tarner, pa nastavio: "Strip je precenjena i jedva da je napravila neki dobar projekat više od decenije".

Šta vi kažete, da li su u pravu? K oje po vašem mišljenju bolja glumica, Meril ili Šeron Stoun? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.

Anketa

Ko je po vašem mišljenju bolja glumica?

Glasalo je 42 korisnika