Mirisi često deluju kao trenutni podizači raspoloženja, a tu su parfemi i da nam pomognu da proslavimo sezonske promene, kao što je prelazak iz često tmurne zime u živahni osećaj pun nade koji dolazi sa prolećem.

Srećom, postoji mnogo divnih prolećnih mirisa - i toliko novih - koji će nam pomoći da se oraspoložimo i prihvatimo novu sezonu. Ponekad se osećamo izgubljeno kada je u pitanju izbor novog mirisa sa potpisom. Jedan bi mogao biti previše voćan. Drugi možda nije dovoljno mošusan. Treći može imati ogromnu mešavinu nota koje nikada ranije niste čuli. Ali, na kraju, uvek postoji „onaj miris“ koji će vam baš odgovarati. U stvari, taj savršeni miris može biti nešto što već znate i volite, samo s malim obrtom, kao što je Tom Ford 'Electric Cherry' iliEllis Brookyn 'Florist'.

A budući da smo spremni za nove početke kad god nam se za to ukaže prilika, postoji mnogo potpuno novih mirisa koji će nam pomoći da osetimo da je proleće zaista vreme obnove. Da bismo vam pomogli da suzite neke od svojih mogućnosti i učinite izbor manje opterećujućim, izvukli smo najbolje parfeme ovog proleća do sada.

Tom Ford Electric Cherry

Fine'ry Before the Rainbow Fragrance

Diptyque L'Eau Papier

Giardino Benessere Themis

Kayali Yum Pistachio Gelato

Parfums de Marly Valaya

Bonus video:

Najbolji parfemi za žene prema mišljenju muškaraca Tiktok/schoolboymoe