Parfem može dosta da kaže o osobi, stoga je važno izabrati miris koji će najbolje oslikati vašu ličnost i karakter, ali i koji će ostaviti neodoljiv trag gde god da krenete, a za to su najbolji orijentalni mirisi koji su sada trend u svetu.

Ovaj nevidljivi dodatak može itekako uticati na to kako nas okolina pamti. Takođe, dolaskom proleća volimo ne samo da osvežimo naše dnevne stylinge, već i da ih upotpunimo sa nekoliko novih, harmoničnih mirisa koji su istovremeno lagani, ali ostavljaju utisak.

Ako se radi o dnevnom parfemu za posao ili šetnju, biramo laganije i osvežavajuće mirise, dok za večernje prilike ili poseban događaj prednost dajemo bogatijim i senzualnijim notama.

Genijalne mirise koji kao da su pravi odraz proleća testirali smo u ‘’Almara’’ parfimerijama, koja sve češće postaje i omiljena destinacija kada su mirisi u pitanju.

‘’Almara’’ parfimerije možete pronaći u TC Galerija, Delta City, Beo Shopping centar. Takođe neki od ovih parfema naći ćete u parfimeriji ‘’Orijent’’ (naselje Belville) i u Lilly i DM drogerijama, stoga naše favorite potražite u nastavku. P.S. donosimo i top selere u svim parfimerijama!

ALMARA

Rasasi Qasamat Rasana Eau de Parfum Unisex Fragrance

Qasamat Rasana  je amber miris za žene i muškarce. Qasamat Rasana je predstavljen 2020. Gornje note su jabuka, bergamot i limun; srednje note su cypriol oil ili nagarmotha, koža, sandalovo drvo; bazne note su mošus, kedar, amber i agar ili oud.

1 QASAMAT RASANA primary 1.jpg
Promo 

PARFIMERIJA ‘’ORIJENT’’

Swiss Arabian Shaghaf Oud Eau de Parfum Unisex Fragrance

Shaghaf Oud je amber miris za žene i muškarce. Gornja nota je šafran; srednje note su agar ili oud i ruža; bazne note su agar ili oud, praline i vanila.

1 SWISS ARABIAN SHAGHAF primary.jpg
Promo 

DM

Al Haramain Belle 75ml Eau de Parfum Woman Fragrance

Belle je cvetni voćni gurmanski miris za žene. Gornje note su cvet crne ribizle, mandarina i grejpfrut; srednje note su dinja i kajsija; bazne note su slatke note, mošus i sandalovina.

1 HARAMAIN BELLE primary.jpg
Promo 

Lattafa Ana Abiyedh Eau de Parfum Unisex Fragrance

Ana Abiyedh je miris za žene i muškarce. Gornje note su beli mošus i cypriol oil ili nagarmotha; srednje note su vanila, šafran i kardamon; bazne note su zrna tonke i drvo guaiac.

1 LATTAFA ANA primary.jpg
Promo 

LILLY

Ajmal Amaze for Her Eau de Parfum Woman Fragrance

Amaze for Her je cvetni voćni miris za žene. Gornje note su cvet narandže, bergamot i mandarina; srednje note su ruža, breskva i fruit tea; bazne note su mošus i zrna tonke.

Ajmal Amaze for Her.jpg
Promo 

Lattafa Yara Eau de Parfum Woman Fragrance

Lattafa Yara je eterični i drveni unisex miris koji se otvara energizirajućim mirisom sa notama ouda i mošusa.

Lattafa-Yara.jpg
Promo 

Top seleri u svim parfimerijama

Club De Nuit Woman Eau de Parfum

Club De Nuit Woman je vrlo opojan i nežan ženski miris sa sjajnom svežinom citrusnih akorda koji se kombinuju sa cvetno-voćnim notama ruže, jasmina i ličija. Gornje note su Bergamot, grejpfrut, breskva, pomorandža; srednje note geranijum, jasmin, liči i ruža; bazne note su sastavljene od vetivera, pačulija i mošusa.

Armaf Club de Nuit Woman.jpg
lilly.rs 

Club De Nuit Intense Eau de Toilette

Club de Nuit Intense Man je dugotrajan drvenasti, začinski miris za muškarce. Gornje note su limun, crna ribizla, jabuka, bergamot i ananas; srednje note su ruža, jasmin i breza, bazu čine vanila, mošus, ambergris i pačuli.

1 Armaf Club de Nuit Intense Man.jpg
Promo