HALI BERI U 55. KAO ŽENA MAČKA: Ne možemo da opišemo rečima kako ova žena dobro izgleda

Fotografije su za kratko vreme prikupile preko 328.000 lajkova.

Instagram

Glumica Hale Beri je kao vino, što je starija, to izgleda bolje. Ova 54-godišnjakinja je objavila dve nove fotografije kojima je zavrtela mozak svim muškarcima, a Instagram je eksplodirao od komentara na račun njenog izgleda.

Naime, zvezda filma "Catwoman" je ponovo dokazala da joj takva i slična uloga uvek stoji pa je ovom prilikom pozirala u lateks bodiju sa leopard dezenom, koji je uparila sa čizmama istog printa.

- "Ubola" sam dobro mesto - napisala je glumica u opisu fotografije i prikupila preko 328.000 lajkova.

- Gospođa Stoun - komentarisao je pevač The Weeknd misleći na njenu ulogu u filmu "Flintstones" 1994. godine.

"Ovo je divlje, baš mi se sviđa", "Prezgodna", "Ženo ti ne stariš", "Najlepša glumica ikada", glasili su komentari ispod objave.

Inače, Hale je ponovo zaljubljena i nedavno je na društvenim mrežama otkrila da se zabavlja sa muzičarem Van Hantom (50) sa kim je veoma srećna.

Van Hant je mužičar i tekstopisac rnb i soul muzike, a izdao je i pet studijskih albuma od 2004. godine. Dobio je Gremija za svoju muziku, ali nije toliko popularan širom sveta, kao što je njegova nova partnerka.

- Hale misli da je on taj pravi. Ponovo ju je učinio srećnom nakon niza razočaranja. Naučio ju je kako voleti i kako voleti sebe - rekao je izvor blizak glumici.

Podsetimo, Hale se udavala tri puta. Prvi put 1993. godine za Dejvida Džastisa (54), drugi put se udala 2001. godine za kantautora Erika Beneta (49), a treći put 2013. godine za glumca Olivera Martineza (54), s kojim je dobila sina Mejsa Roberta (6).