"ISTINA JE, PREVARILI SMO FANOVE" Zvezde serije "Seks i grad" otkrile zašto su snimale lažne scene širom Njujorka

Šarlot i Miranda, odnosno Kristin Dejvis i Sintija Nikson progovorile su o lažnim scenama koje su snimane za nastavak "Seksa i grada".

Youtube

Samo dan nas deli od premijere kulte serije "Sex and the city", a trejler za nastavak "And just like that..." za sada obećava. Doduše, i dalje su mnogi saglasni - bez Samante to jednostavno nije to, no, komentare na tu temu sačuvaćemo nakon prve epizode.

Sada su čuvene Miranda i Šarlot, odnosno Sintija Nikson i Kristin Dejvis tik pred premijeru otkrile neke delove koji su skrivani od publike.

Naime, već neko vreme pisalo se o tome da su širom Njujorka snimane fejk, odnosno lažne scene, a one su konačno progovorile ne samo o tome, već i o brojnim stvarima iz privatnog života zbog čega su tokom emisije "The Late Show" sa Stivenom Kolbertom postale veoma emotivne.

Kristin je potvrdila navode o lažnim scenama, i kako kaže, to su radile kako bi scenario maksimalno zaštitile i sprečile da bilo šta procuri u medije.

"Istina je, prevarili smo fanove", započela je čuvena Šarlot.

pritnscreen/youtube 

"Radili smo sve kako bi sprečili da se sazna šta je pravi zaplet serije" , rekle su glumice i osvrnule se i na pokojnog Vilija Garsona koji je snimio prve tri epizode pre nego što je preminuo od raka pankreasa.

Kako su ranije naveli i sami organizatori i scenaristi, nema ni govora o tome da dolazi do smrti ikoga od likova, te da će Kerin najbolji prijatelj Stenli nastaviti i dalje da "živi" iako nisu otkrivali način na koji će ga ostaviti u životu.

Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brojni fanovi bili su veoma razočarani, pa čak i ogorčeni na scenu u kojoj Keri ljubi novog lika kog igra Džon Teni, a i Sintija i Kristin ostale su neme na pitanja da li je u pitanju fejk scena ili ne.

Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Želimo da fanovi uživaju u šou programu, to je važan deo. Ne želimo da znaju, odnosno pročitaju beleške sa scenarija pre nego što sagledaju širu sliku", rekla je Sintija Nikson.

pritnscreen/youtube 

Na pitanje da li je bilo teško raditi pod tolikim pritiskom obožavatelja, Niksonova je dodala:

"Moram da kažem da smo počeli da snimamo u julu, a tada je ceo grad izašao iz karantina. Tako da je bilo potpuno neverovatno igrati ponovo te likove. Ali mislim da je bilo i uzbudljivo za ljude, jer su na to gledali kao da se Njujork vraća na ono što je bio nekad".

Voditelj se osvrnuo i na odlazak čuvene Samante, odnosno Kim Katral, na šta je Niksonova dodala da je grupa sada "septet" osvrnuvši se na nove članove ekipe Saru Ramirez, Nikol Ari Parker, Karen Pitman i Saritu Čuduri za koje je rekla da su sjajne.

ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

"Zaista sam zadovoljna. Znali smo da će se ekipa proširiti i da će doći još ljudi, ali sve je učinilo da se osećamo kao da snimamo prvi put", objasnila je glumica.

Podsećamo, premijera nove sezone "Seksa i grada" najavljena je za ovaj četvrtak, 9. decembar na HBO Max, a ukoliko ste propustili trejler možete ga pogledati na kraju teksta:

Seks i grad  Youtube

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!