Slavni holivudski glumac Džordž Kluni proslavio je 63. rođendan 6. maja, a gotovo je neverovatno da se za njega do pre samo 10 godina vezivao nadimak "večiti neženja". 

Kluni je danas porodičan čovek, posvećen lepoj supruzi Amal i njihovoj deci, a svetla reflektora ga odavno više ne privlače, te se trudi da svoj život što više sačuva od radoznalih pogleda javnosti. 

Umesto "večitog neženje" dobio je drugi nadimak - najbolji muž Holivuda, a dovoljno je da pogledate paparaco fotografije i to kako glumac tretira svoju suprugu da vam bude jasno da je nova titula apsolutno zaslužena. 

Džordž Kluni ne krije ljubav prema Amal.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

No, pre nego što je pronašao sreću kraj Amal, glumac je novinske stupce punio ljubavnim skandalima sa bivšim devojkama, a evo s kim se sve zabavljao.

Keli Preston

Jedna od najpoznatijih veza Džordža Klunija bila je sa prelepom Keli Preston, i to u vreme kada su oboje bili glumci u pokušaju i mučili se da dođu do velikih uloga. Njih dvoje su brzo počeli i da žive zajedno, a uprkos raskidu, Kluni je oduvek govorio da mu je "jedna od najvažnijih stvari u životu odnos sa Keli". I nakon raskida su ostali dobri prijatelji, sve do njene smrti 2020. nakon što je izgubila bitku protiv raka dojke.

Talia Balsam

Glumac je, pre nego što je uplovio u srećan brak sa Amal, već jednom izgovorio sudbonosno "da" i to sa glumicom Taliom Balsam. Venčanje je bilo u Vegasu 1989. a par se razveo tri godine kasnije. "Ja verovatno, definitivno nisam neko ko je trebalo tada da bude u mraku. Osećam se kao da Taliji nisam dao fer šansu. Odgovoran sam što se taj brak raspao", rekao je tada Kluni za Vanity Fair

Kimberli Rasel

Samo što se razveo, Kluni je takoreći uleteo u novu vezu sa devojkom koju je upoznao na snimanju reklame za martini. Sa Kimberli je proveo čak tri godine, pre nego što su raskinuli 1995. 

Selin Balitran

Par se upoznao dok je Kluni snimao film "The Peacemaker" u Parizu 1996. godine, a francuska studentkinja prava ga je pratila u Los Anđeles gde su nastavili da se viđaju sve do 1999. godine. U intervjuu za časopis Esquire, Kluni je rekao da je za njihov raskid kriv njegov strah od intimnosti. "Bio sam u vezi od tri godine sa ovom devojkom, Selin, koju sam zaista obožavao. Divna devojka. Istina je da je postajalo sve teže i teže nama da opstanemo", priznao je u januaru 2007.

Krista Alen

Nakon poslovne saradnje u filmu "Confessions of a Dangerous Mind", Kluni je smuvao Kristu, sa kojom je bio gotovo dve godine pre nego što se u njegovom životu pojavila Lisa Snoudon. U jednom trenutku su se i pomirili kada je raskinuo sa Lisom, ali su stavili tačku na odnos 2006.

Lisa Snoudon

Slavna manekenka i tv ličnost zabavljala se sa Klunijem on-off gotovo pet godina pre nego što su stavili definitivnu tačku na njihov odnos 2006. Lisa je kasnije okrivila interesovanje javnosti za krah veze. "Pažnja medija i javnosti kada smo bili zajedno bila je nepodnošljiva", rekla je tada.

Rene Zelveger

Glumac je navodno bio i sa koleginicom Rene Zelveger, ali svoju romansu nikada nisu potvrdili. Umesto toga, uvek su se javno šalili na spekulacije. 

Sara Larson

Kluni se zabavljao i sa lepom Sarom skoro godinu dana, da bi sa njom raskinuo 2008. godine. 

Elisabeta Kanalis i haos sa Markom Jarićem

Elizabeta Kanalis je bila navodno verena za Klunija
Shutterstock 

Lepa Elizabeta Kanalis široj javnosti je postala poznata još 2009. kada se saznalo da je počela da izlazi sa tada čuvenim holivudskim neženjom Džordžom Klunijem. Par je navodno bio i veren u jednom trenutku, a glumac je konačno bio ubeđen da je pronašao onu pravu. Međutim, sudbina je imala drugačije planove.

elizabeta kanalis u vreme veze sa Klunijem
KIK RAFFIN / The Photo One / Profimedia 

Umesto venčanja, usledio je raskid, a za sve je bio kriv jedan Srbin koji je, barem se tako pisalo, umešao prste. Naime, lepa Elizabeta nije mogla da odoli šarmu poslavljenog srpskog košarkaša Marka Jarića.

Marko jarić je zaveo elizabetu
DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako se o njihovoj romansi uveliko pisalo nakon njenog raskida, pojedini izvori su tvrdili da se par viđao i tokom njene veze sa glumcem, što je navodno jako ražestilo Klunija koji nakon svega nije mogao da vidi Elizabetu ni na fotografiji, a ništa drugačije nije važilo ni za Jarića koji mu je bio navodno na "crnoj listi".

Stejsi Kibler

Zvezda serije "The ER" izlazila je sa glumcem dve godine pre nego što su raskinuli početkom 2013.  "Znala je da on ne želi da se oženi", rekao je tada izvor za Us Weekly i otkrio razlog raskida. 

Monika Jakisic

Sa lepom Hrvaticom prvi put je povezivan 2004. da bi par obnovio svoju romansu upravo krajem 2013. Kako se tada pisalo, Kluni je bio lud za tamnokosom lepoticom, inače modelom za kupaće kostime i veš.

Priče o pomirenju započele su kada je Monika prespavala u njegovoj vili u Los Anđelesu. "Pričali su satima, slični su i neverovatno povezani. Stalno se dopisuju SMS porukama, a on je često i zove", otkrio je izvor svojevremeno.

Međutim, pisalo se i da je u jednom trenutku zgodnoj Hrvatici bilo dosta čekanja da je zaprosi, te je pala na čari princa Endrua, omraženog sina pokojne kraljice Elizabete.

Monika i Endru uhvaćeni su prilikom strasvenog razmenjivanja strasti, a upoznali su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima.

Amal Alamudin

Amal alamudin sa Klunijem
Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

A onda je u njegov život ušetala prelepa Amal Alamudin. Par se upoznao 2013. a navodno su se verili samo šest meseci kasnije.

"Ovo je najzdravija veza u kojoj sam ikada bio", rekao je tada Kluni. Par se venčao 2014. a samo 3 godina kasnije dobili su i blizance Aleksandera i Elu

Pročitajte još: SVAKA ŽENA BI IH POŽELELA: Oni su najbolji SLAVNI MUŽEVI u Holivudu koji svojim suprugama ljube tlo pod nogama

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Amal Kluni Instagram/juliedelibran

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!