Venecijanski festival i ove godine je okupio creme de la creme svetskog džet-seta, ali pažnju svih već na samom početku, ukrao je niko drugi do miljenik žena Džordž Kluni i to zbog načina na koji je tretirao suprugu. 

Moramo priznati da odavno među slavnim parovima nismo videli nekog da sa toliko pažnje brine o svojoj "lepšoj" polovini, te da je gleda zaljubljeno i gotovo opčinjeno i nakon toliko godina braka. 

Amal se pojavila u prelepoj asimetričnoj puder-roze slip haljini od čipke, preko koje pada providna suknja od tila koju je Džon Galijano 2000. godine radio za jesenju kolekciju modne kuće Dior, a njen look ispratio je i Kluni elegantnim izdanjem. 

Par je bio savršeno stilizovan, a energija između njih mogla se seći makazama, što nikome nije promaklo. Ako uzmemo u obzir da do pre nekoliko godina Džordž nije ni pomišljao na brak, a da danas gleda Amal onako kako bi, garantujemo, svaka žena želela, jasno je zašto je njihova ljubav mnogima inspiracija. 

Amal kluni oduševila je izdanjem.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Kluni je još 2013. uplovio u odnos sa lepom advokaticom i borkinjom za ljudska prava Amal Kluni. Par je dobio i dvoje dece, a danas je sasvim izvesno da njihovu idilu više ništa ne može da naruši.

Džordž je i sam isticao u više navrata koliko voli svoju suprugu, te koliko mu je promenila život na bolje, a pre nego što se skrasio sa njom, bio je sa gotovo 100 žena (iako mnogi tvrde da je broj i veći) među kojima je bila i zanosna Hrvatica Monika Jakšić.

U lepu Balkanku bio zaljubljen do ušiju

Manekenka i slavni glumac zabavljali su se 2004. godine prvi put, da bi se ponovo spojili 2013. godine. Kako se tada pisalo, Kluni je bio lud za tamnokosom lepoticom, inače modelom za kupaće kostime i veš.

Džordž Kluni nekada je bio sa mnogo žena.
Shutterstock 

Priče o pomirenju započele su kada je Monika prespavala u njegovoj vili u Los Anđelesu. O Džordžovoj vezi sa Hrvaticom šuškalo se još otkako su ih paparaci uslikali u jednom noćnom klubu.

Monika je 2007. godine priznala vezu s poznatim holivudskim neženjom ne krijući da se glumac i ona često čuju.

- Obožavam ga, on je super čovek. Voli da se šali, šarmantan je i ima veliko srce. On je večiti neženja, ali ako jedan dan odluči da se ženi i dođe mi sa prstenom, ja mu ne bih rekla "ne" - izjavila je manekenka tada.

Inače, Monika je davne 2010. godine proglašena za jednu od najseksepilnijih žena sveta, te ne čudi što je i holivudski glumac pao na njene čari. Međutim, postojala je priča da je Moniki bilo dosta čekanja te da je ona ta koja je ostavila Klunija, a potom i našla ljubav sa ozloglašenim princem Endruom koji je poznat zbog višestrukih silovanja za koje je optuživan, kao i optužbi za pedofiliju.

Bonus video:

Amal Kluni Instagram/juliedelibran

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!