Džordž Kluni i njegova supruga Amal otputovali su u sunčanu Italiju gde već tradicionalno uživaju na jezeru Komo. Par je poveo i decu, a čini se da je upravo oni najbolje provode.

Krstarili su jezerom, i uživali u krajoliku, a i Amal i Džordž potrudili su se da blizancima Eli i Aleksanderu učine izlete što zanimljivijim.

U jednom trenutku, Džordžov sin mu je seo u krilo, a Amal je zagrlila ćerku dok je i ona pokazivala na nešto što se dešava preko vode.

Iako vole porodično vreme sa svojom decom, slavni glumac i lepa advokatica nisu propustili ni čari noćnog života, te su veoma rado uživali u luskuznim restoranima i u izlascima sa prijateljima. 

Inače, mnogima nije promaklo da ni ove godine, iako su njihove fotografije preplavile mreže, nema slika njihovih naslednika, a za to postoji veoma bitan razlog.

Naime, ako vratite film unazad, videćete da su Amal i Džordž jedni od retkih slavnih parova koji nikada nisu sa decom pozirali u časopisima, niti su ijedne novine objavile njihova lica, a da ne govorimo o prodaji fotografija kako su to činili drugi slavni.

Džordž Kluni krije likove svoje dece.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naravno, baš iz tog razloga, mnogi se pitaju šta se zapravo sa njima događa, da li je sve u redu i zašto ih nikada niko nije video kako izgledaju. Podsetimo, slavni par je decu dobio 2017. godine i to prirodnim putem, a iako ih ne prikazuju u medijima ili na mrežama, veoma često vole da govore o njihovim dogodovštinama.

Blizanci su imali gotovo dve godine kada je Kluni otkrio njihovu veselu narav: "Stavljaju puter od kikirikija na cipele pa izgleda kao da ste ugazili u kakicu. Misle da je to urnebesno", rekao je glumac.

"Aleksander voli da se šali, a Ela je vrlo ozbiljna. Uvek pazi da igraju po pravilima. Oni stvarno imaju dva potpuno suprotna karaktera", ispričao je Kluni.

Džordž Kluni i Amal imaju razlog da kriju decu.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

No, glumac je takođe jednom prilikom ispričao i zašto skrivaju decu od očiju javnosti.

"Ne možemo da zaštitimo našu decu ako bilo koji časopis stavi njihova lica na naslovnicu. Nikada nismo prodavali slike naše dece, ne delimo ih na društvenim mrežama, jer znamo da bi to ugrozilo njihove živote. Ovo nije paranoja, ovo je stvarna opasnost", objasnio je Džordž aludirajući potom na činjenicu da Amal ima karijeru koja bi njihove naslednike mogla da dovede u ozbiljnu opasnost.

Amal Kluni se bavi opasnim poslom.
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poznato je da je Amal advokatica za ljudska prava i da govori i radi protiv ozbiljno opasnih pojedinaca i organizacija. Ideja da bi neko mogao da iskoristi njenu decu da joj se osveti navela ih je da do daljnjeg zadrže blizance anonimnim.

Džordž se tako pre dve godine godine i obratio javnosti otvorenim putem kada su se fotografije dece slavnih našle u Daily Mailu i drugim novinama:

"Otvoreno pismo Daily Mailu i ostalim publikacijama. Nakon što sam upravo video fotografije jednogodišnjeg sina Bili Lurd u vašim novinama, kao i to da ste naknadno uklonili iste, molimo vas da se suzdržite od daljnjeg stavljanja lica naše dece u vaše novine. Ja sam javna ličnost i prihvatam da se moram susretati s često nametljivim fotografima, što je deo cene koju moram da platim zbog svog posla. Ali naša deca se nisu obvezala ni na šta od toga. Priroda posla moje supruge je i njeno suprotstavljanje i gonjenje terorističkih grupa, zbog čega preduzimamo sve što možemo kako bismo zaštitili našu porodicu", napisao je glumac.

Bonus video:

Amal Kluni Instagram/juliedelibran

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!