Amal i Džordž Kluni od samog početka veze svoj odnos su krili od javnosti, a čini se da su to dodatno pojačali kada su na svet došli njihovi blizanci Aleksander i Ela. Nijedan časopis nikada nije objavio lica njihove dece, niti su poput drugih zvezda ikada prodali njihove fotografije.

Naravno, baš iz tog razloga, mnogi se pitaju šta se zapravo sa njima događa, da li je sve u redu i zašto ih nikada niko nije video kako izgledaju. Podsetimo, slavni par je decu dobio 2017. godine i to prirodnim putem, a iako ih ne prikazuju u medijima ili na mrežama, veoma često vole da govore o njihovim dogodovštinama.

Džordž i amal kluni kriju decu od očiju javnosti.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Blizanci su imali gotovo dve godine kada je Kluni otkrio njihovu veselu narav: "Stavljaju puter od kikirikija na cipele pa izgleda kao da ste ugazili u kakicu. Misle da je to urnebesno", rekao je glumac.

"Aleksander voli da se šali, a Ela je vrlo ozbiljna. Uvek pazi da igraju po pravilima. Oni stvarno imaju dva potpuno suprotna karaktera", ispričao je Kluni.

No, glumac je takođe jednom prilikom ispričao i zašto skrivaju decu od očiju javnosti.

Džordž Kluni otkrio je zašto on i amal kriju decu od javnosti.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Ne možemo da zaštitimo našu decu ako bilo koji časopis stavi njihova lica na naslovnicu. Nikada nismo prodavali slike naše dece, ne delimo ih na društvenim mrežama, jer znamo da bi to ugrozilo njihove živote. Ovo nije paranoja, ovo je stvarna opasnost", objasnio je Džordž aludirajući potom na činjenicu da Amal ima karijeru koja bi njihove naslednike mogla da dovede u ozbiljnu opasnost.

Poznato je da je Amal advokatica za ljudska prava i da govori i radi protiv ozbiljno opasnih pojedinaca i organizacija. Ideja da bi neko mogao da iskoristi njenu decu da joj se osveti navela ih je da do daljnjeg zadrže blizance anonimnim.

Amal Kluni i Džordž skrivaju decu od javnosti zbog prirode njenog posla.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džordž se tako prošle godine i obratio javnosti otvorenim putem kada su se fotografije dece slavnih našle u Daily Mailu i drugim novinama:

"Otvoreno pismo Daily Mailu i ostalim publikacijama. Nakon što sam upravo video fotografije jednogodišnjeg sina Bili Lurd u vašim novinama, kao i to da ste naknadno uklonili iste, molimo vas da se suzdržite od daljnjeg stavljanja lica naše dece u vaše novine. Ja sam javna ličnost i prihvatam da se moram susretati s često nametljivim fotografima, što je deo cene koju moram da platim zbog svog posla. Ali naša deca se nisu obvezala ni na šta od toga. Priroda posla moje supruge je i njeno suprotstavljanje i gonjenje terorističkih grupa, zbog čega preduzimamo sve što možemo kako bismo zaštitili našu porodicu", napisao je glumac.

Ipak, s vremena na vreme imamo priliku da vidimo mališane na paparaco fotografijama, a nedavne sa jezera Komo pokazuju koliko su porasli. Viđeni su kako odlaze na brod, u pratnji drugih članova porodice.

Podsetimo se da je šarmantna advokatica Amal na prvu osvojila slavnog glumca, a u njegovu vilu na jezeru ju je doveo njihov zajednički prijatelj.

Na prvi sastanak otišli ​​su u oktobru iste godine, a već u februaru 2014. otišli ​​su zajedno na odmor u Keniju. Samo 2 meseca kasnije Kluni ju je zaprosio.

id=574912708692852109" height="900" width="600" frameborder="0" scrolling="no" >

"Kleknuo sam i rekao: "Ne bih mogao zamisliti ostatak svog života bez tebe''", otkrio je glumac svojevremeno voditeljki Elen Dedženeris. U septembru 2014. par se venčao upravo na jezeru Komo, a 2017. godine rođeni su Aleksandar i Ela.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Džordž i Amal Kluni danas važe za jedan od najlepših parova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!