Glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal s decom borave na jezeru Komo, mestu gde su se i upoznali. Zanosna advokatica Amal je slavnog glumca osvojila na prvu, a u njegovu vilu na jezeru doveo ju je njihov zajednički prijatelj.

Na prvi sastanak otišli su u oktobru iste godine, u februaru 2014. zajedno su otišli na odmor u Keniju, a u aprilu se saznalo da ju je zaprosio.

"Kleknuo sam i rekao: 'Ne bih mogao da zamislim ostatak svog života bez tebe'", otkrio je glumac voditeljki Elen Degeneres.

Džordž Kluni i Amal Kluni su se upoznali na jezeru Komo.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U septembru 2014. par se venčao upravo na jezeru Komo, a 2017. godine dobili su dvoje dece, blizance Aleksandera i Elu koje brižno drže daleko od očiju javnosti.

Ipak, s vremena na vreme mališane imamo prilike da vidimo na paparaco fotografijama, a upravo one s jezera Komo pokazuju koliko su porasli. Viđeni su prilikom odlaska na brod, a društvo su im pravili ostali članovi porodice.

Džordž Kluni i Amal Kluni sa decom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Razlog zbog kojeg blizance ne viđamo često jeste taj što se roditelji plaše za njihovu sigurnost. Naime, glumac je krajem prošle godine napravio nesvakidašnji korak. Poslao je otvoreno pismo britanskom tabloidu Daily Mail u kojem traži da prestanu da objavljuju fotografije dece poznatih jer smatra da to ugrožava njihovu sigurnost, pisali su strani mediji.

"Otvoreno pismo Daily Mailu i ostalim publikacijama. Nakon što sam upravo video fotografije jednogodišnjeg sina Bili Lurd u vašim novinama, kao i to da ste naknadno uklonili iste, molimo vas da se suzdržite od daljnjeg stavljanja lica naše dece u vaše novine. Ja sam javna ličnost i prihvatam da se moram susretati s često nametljivim fotografima, što je deo cene koju moram da platim zbog svog posla. AL naša deca se nisu obvezala ni na šta od toga. Priroda posla moje supruge je i njeno suprotstavljanje i gonjenje terorističkih grupa, zbog čega preduzimamo sve što možemo kako bismo zaštitili našu porodicu", napisao je glumac.

Džordž Kluni ne izlaže decu javnosti.
Shuterstock 

"Ne možemo da zaštitimo našu decu ako novine objavljuju fotografije njihovih lica na naslovnicama. Nikada nismo prodali fotografije naše dece, nemamo ni društvene mreže, niti igde objavljujemo njihove fotografije jer bi tako ugrozili njihove živote.

Ovde nije reč o paranoičnoj opasnosti, već o problemima iz stvarnog sveta, s posledicama u stvarnom svetu. Nadamo se da ćete se složiti da potreba za prodajom reklama nije veća od potrebe da sačuvamo nevinu decu od toga da budu meta. Hvala vam!", dodao je tada.

Mnogi su kroz smeh komentarisali kako je slavnog glumca očinstvo u šestom, a sada i sedmoj deceniji, poprilično izmorilo i učinilo da izgeda starije, dok zanosna advokatica nema takvih problema, jer je sve lepša!

Više zajedničkih fotografija Džordža i Amal Kluni pogledajte u galeriji.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Džordž i Amal Kluni danas važe za jedan od najlepših parova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!