Amal i Džordž Kluni uživaju u skladnom braku godinama, a poznato je da je slavni glumac pre ljubavi sa advokaticom važio za glavnog neženju u Holivudu.

Iako se trude da svoje privatne trenutke kriju od očiju javnosti, par je u nekoliko navrata govorio o svojoj ljubavi, ali biranim rečima, vodeći računa da ne otkriju previše.

Amal i Džordž Kluni otkrili roditeljsku grešku.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U novom intervjuu holivudski glumac otkrio je da su se on i njegova supruga Amal Kluni našli u teškoj situaciji zahvaljujući loše promišljenom roditeljskom izboru. Na pitanje voditeljka da li su petogodišnji blizanci Ela i Aleksander pričljivi, Kluni je odgovorio:

„Napravili smo strašnu grešku. Učili smo ih da govore italijanski jezik".

Glumac je nastavio u svom stilu: "Ali mi ne znamo italijanski. Dakle, naučili smo ih jezik kojim mogu da nam "naškode". I oboje zapravo ne znamo šta oni govore".

Džordž Kluni otkrio roditeljsku grešku koju je napravio.
youtube printscreen 

Džordž se malo uozbiljio pa napomenuo da deca zaista znaju italijanski kao i francuski jezik.

"Ja sam iz Kentakija. Engleski je moj drugi jezik",dodao je kroz osmeh.

Reč je zatim preuzela Amal napomenuvši da je njihov sin "veliki šaljivdžija", zahvaljujući svom slavnom tati.

„Naučio si ga svim lekcijama i sada se on šali sa tobom", rekla je Amal Džordžu.

Džordž Kluni nije planirao da se ženi.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, i sam Kluni se osvrnuo na svoj brak pre nekoliko meseci, kada je u podkastu "WTF With Marc Maron" rekao da je Amal "najneobičnija, najpametnija, najbriljantnija, prelepa žena koju je ikada sreo" i da "ne može da bude srećniji nego što je sad".

Podsetimo, supružnici su se prvi put javnosti predstavili kao par u oktobru 2013. godine, a već godinu dana kasnije stali su na ludi kamen i to u Veneciji. U julu 2017. dobili su ćerku i sina. Pratile su ih glasine da je njihov brak u krizi, a Džordž je u poslednje vreme u javnosti prema supruzi pažljiviji nego ikada pre.

Džordž Kluni uhvatio Amal za ruku u emisiji.
youtube printscreen 

Tako je u emisiji "CBS Mornings" u jednom momentu uhvatio Amal za ruku što je mnogima bio prelep gest koji je Kluni potpuno prirodno "odradio" čime je pokazao koliko je njihova veza snažna.

Još fotografija poznatog para pogledajte u galeriji:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Džordž i Amal Kluni danas važe za jedan od najlepših parova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!