Dugo je Džordž Kluni živeo u uverenju da će zauvek ostati neženja. Mnoge svetske lepotice pokušale su da ga uhvate, a on im je sve uspešno izmicao dok nije upoznao prelepu advokaticu za Amal Alamudin i zaljubio se kao nikada ranije.

Par se prvi put upoznao 2013. godine u Džordžovoj kući na jezeru Komo u Italiji, gde je Amal doveo zajednički prijatelj, a neosvojivi zavodnik se brzo zaljubio i ubrzo pao na kolena i zaprosio 17 godina mlađu lepoticu.

Amal i Džordž Kluni imaju dvoje dece.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U septembru 2014. godine, par se venčao na jezeru Komo i dobili su dvoje dece, blizance Aleksandra i Elu, koje pažljivo drže podalje od očiju javnosti i čije fotografije niko ne sme da objavi.

Danas se na Kluniju, na čijoj se sada potpuno sedoj kosi i čestim umornim izdanjima, već vidi da mu nije mu lako da bude otac u šezdesetima, retko priča o deci i privatnom životu uopšte.

Ipak, izuzetak je napravio gostujuću u zajedničkom intervju sa koleginicom i bliskom prijateljicom Džulijom Roberts i tom prilikom u šali priznao da je svestan da će mu nedostajati neki trenuci u životu njegove dece.

„Sviđa mi se ideja što ću biti izvan toga kada moja ćerka počne da izlazi sa momcima“, rekao je on.

Na njegov komentar nadovezala se i Džulija, koja je u 42. godini rodila prvo od troje dece.

„Istina je da, koliko god da imamo godina, a Džordž je najstariji od nas, naša deca su nas izabrala da im budemo vodiči i pastiri u ovom životu“, rekla je glumica.

„Upoznala sam svog muža kada sam bila spremna za to. Ti si upoznao Amal kada si bio spreman za to. A onda smo u svoj život pozvali ovu decu, kada smo bili spremni da im budemo najbolji partneri", zaključila je ona.

Džordž Kluni drži sina.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, ranije je Kluni govorio o zaštiti svoje dece i zašto je zabranjeno objavljivati njihova lica na naslovnicama.

"Ne možemo da zaštitimo našu decu ako bilo koji časopis stavi njihova lica na naslovnicu. Nikada nismo prodavali slike naše dece, ne delimo ih na društvenim mrežama, jer znamo da bi to ugrozilo njihove živote. Ovo nije paranoja, ovo je stvarna opasnost", objasnio je Džordž aludirajući potom na činjenicu da Amal ima karijeru koja bi njihove naslednike mogla da dovede u ozbiljnu opasnost.

Amal Kluni sa ćerkom i sinom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džordž se tako prošle godine i obratio javnosti otvorenim putem kada su se fotografije dece slavnih našle u Daily Mailu i drugim novinama:

"Otvoreno pismo Daily Mailu i ostalim publikacijama. Nakon što sam upravo video fotografije jednogodišnjeg sina Bili Lurd u vašim novinama, kao i to da ste naknadno uklonili iste, molimo vas da se suzdržite od daljnjeg stavljanja lica naše dece u vaše novine. Ja sam javna ličnost i prihvatam da se moram susretati s često nametljivim fotografima, što je deo cene koju moram da platim zbog svog posla. Ali naša deca se nisu obvezala ni na šta od toga. Priroda posla moje supruge je i njeno suprotstavljanje i gonjenje terorističkih grupa, zbog čega preduzimamo sve što možemo kako bismo zaštitili našu porodicu", napisao je glumac.

Još fotografija slavnog glumca i advokatice pogledajte u nastavku:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Džordž i Amal Kluni danas važe za jedan od najlepših parova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!