Slavna glumica Kirsti Eli preminula je u 72. godini od raka, s kojim se borila kratko vreme. Vest o smrti potvrdila je njena porodica a među prvima se oprostio Džon Travolta, koji je glumio se njom u filmovima koji su joj doneli svetsku slavu - "Look who's talking".

"Kirsti je bila zaista posebna, volim te zauvek i znam da ćemo se opet videti", napisao je on uz scenu iz filma u kojoj plešu zajedno. 

Međutim, interesantno je da pomenuta ostvarenja nisu bila jedino što ih je vezivalo. Naime, osim što su oboje bili u Sajentološkoj crkvi, vezivale su ih i emocije, o čemu je ona govorila 2018. godine kada je učestvovala u rijalitiju "Veliki brat".

Tada je otkrila da je "poljubila Travoltu" i umalo "pobegla i udala se za njega". 

"Volela sam ga; i dalje ga volim", rekla je tada i dodala: "Da nisam bila udata, otišla bih i udala se za njega i bila bih u avionu jer on ima svoj avion", piše "People".

Glumica je priznala da nikada ni prema jednom muškarcu nije gajila takve emocije, i istakla da su osećanja bila obostrana. Ipak, iako su emocije bile obostrane, oni su to potiskivali. Glumica je u to vreme bila udata za Parkera Stivensona, dok se Travolta oženio Keli Preston, koja je umrla od raka dojke 2020. godine.  

"Trebale su mi godine da na Džona ne gledam u nekog u koga sam zaljubljena".

Inače, Eli je i ranije govorila kako se "zaljubila u svog filmskog partnera iz kasnih 80-ih" i istakla da je "jedna od najtežih stvari koje je ikada uradila to što nije bila intimna sa Travoltom".

"To je bila najteža odluka koju sam ikada donela jer sam bio ludo zaljubljena u njega. Bili smo zabavni i smešni zajedno. To nije bila seksualna veza jer nisam mogla da prevarim supruga. Ali, znate, mislim da postoje stvari koje su mnogo gore od seksualnih odnosa, nego prevariti nekoga na taj način. Smatram ono što sam uradila još gorim jer sam zapravo dozvolila sebi da se zaljubim u njega i da budem zaljubljena u njega dugo vremena".

Eli je priznala da je nastavila da flertuje sa njim i nakon što se on oženio Keli Preston 1991. godine odnosno dok se nije srela sa glumčevom suprugom.

"Keli je prišla meni, tada su već bili venčani i rekla mi je: "Zašto flertuješ sa mojim mužem?'". I tada sam donela odluku i to je bio kraj toga".

Neverovatno je bilo to da su nakon svega Kirsti i Eli bile u sjajnim odnosima, poput pravih prijateljica. Eli, iako je imala snažna osećanja, nije dozvolila da je to vodi, te da poremeti ni svoj brak, ni brak svojih prijatelja.

Eli koja sa Vilijamom Stivensonom ima sina Vilijamsa Trua Parkera i ćerku Lili Parker Stivens, radovala se ipak što njih dvoje nikada nisu ništa uradili nešto više. Razlog tome je što su on i Travolta bili veoma slični, istakla je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!