Holivudski glumci su među najpoželjnijim muškarcima na svetu i poznato je da im žene padaju pred noge na svakom koraku. Neki od njih uživaju u ovoj privilegiji, pa poput Leonarda Dikaprija često menjaju partnera, ali većina njih je verna suprugama sa kojima su u braku dugi niz godina.

Neki su godinama zaljubljeni u 'obične' žene, a drugi su partnere našli u holivudskim krugovima, ali im je zajedničko to što otvoreno pokazuju ljubav prema svojim izabranicama, bez obzira na koliko su poželjni u očima hiljada žena.

U nastavku smo se prisetili nekih od najboljih i najomiljenijih muškaraca u Holivudu.

Džordž Kluni

Džordž dugo je važio za jednog od najtvrdoglavijih holivudskih neženja, insistirajući na tome da se nikada neće smiriti i skrasiti, ali sve se promenilo kada je upoznao prelepu advokaticu za ljudska prava Amal Alamudin.

Džordž Kluni je među najboljim muževima Holivuda.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, šarmantna advokatica Amal osvojila je slavnog glumca "na prvu", a u njegovu vilu na jezeru ju je doveo njihov zajednički prijatelj. Na prvi sastanak otišli ​​su u oktobru iste godine, u februaru 2014. otišli ​​su zajedno na odmor u Keniju, a u aprilu se saznalo da ju je zaprosio. "Kleknuo sam na jedno koleno i rekao: 'Ne bih mogao da zamislim ostatak života bez tebe'", otkrio je glumac. U septembru 2014. godine par se venčao upravo na jezeru Komo, a 2017. godine su im rođeni blizanci Aleksander i Ela.

Rajan Rejnolds

Rajan Rejnolds i njegova supruga Blejk Lajvli jedan su od najomiljenijih holivudskih parova poznatih po tome što vole da se rugaju i zadirkuju jedno drugo na društvenim mrežama.

Blejk i Rajan su bili prijatelji, ali su se zaljubili, a upoznali su se 2010. na snimanju filma 'Green Lantern'. Godinu dana nakon njihovog prvog susreta, on je prekinuo brak sa Skarlet Džohanson, a ona sa svojom kolegom iz serije "Tračara", Pen Bedglejem.

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli.
UK Press/Press Association Images / PA Images / Profimedia 

Blejk i Rajan su shvatili da između njih ima hemije kada su bili na dejtu sa još jednim parom. „Išli smo na double date, ali sa drugim ljudima. Ona je bila sa drugim dečkom, a ja sa drugom devojkom. Mislim da je to bio najčudniji meč za to dvoje jer je među nama bilo mnogo varnica", rekao je glumac.

Venčali su se u septembru 2012. godine i do danas imaju četvoro dece.

Pirs Brosnan

Iako su suprugu jednog od najzgodnijih i najšarmantnijih glumaca na svetu često javno prozivali zbog izgleda, kao i kilograma koje je dobijala godinama, Pirs se na to nikada nije obazirao.

Poznata je priča o tome kako su mu prijatelji savetovali da je pošalje na plastičnu operaciju ili da je ostavi, a on je reagovao tako što se rešio takvih prijatelja.

"Prijatelji su joj nudili operacije kako bi smanjila težinu. Ali volim svaku oblinu na njenom telu... Ona je u mojim očima najlepša žena na svetu. Našao sam divnu ženu u Keli Šej. Kada bih ponovo tražio, ne bih mogao da nađem tako dobru ni za milion godina“, rekao je on.

Pirs Brosnan obožava svoju suprugu.
screenshoot/instagram 

Glumac je u vezi sa Kili Šej od 1994. godine, a u srećnom braku od 2001. godine i ne propušta da istakne koliko je zaljubljen u nju i koliko obožava njene obline.

„Volim njenu vitalnost, njenu strast. Svaki put kada me Keli pogleda, obori me s nogu i osetim kako mi kolena klecaju. Za mene je ona najlepša žena na svetu", rekao je jednom prilikom i oduševio svet.

Hju Džekmen

Još jedna holivudska supruga trpi prozivke na društvenim mrežama jer nekima izgleda smeta što se izvajani Hju Džekmen zaljubio u ženu koja je 13 godina starija od njega i koja se ne uklapa u holivudske standarde.

Hju Džekmen voli svoju suprugu.
Instagram 

Stalno je prozivaju zbog izgleda i godina, a dobila je i nadimak 'najružnija srećnica'. Međutim, on svoju ženu obožava od prvog dana, a njegovi strastveni poljupci na crvenom tepihu dokazuju da je još uvek lud za njoj i posle više od 25 godina braka.

Par se upoznao 1995. godine na snimanju australijske serije 'Corelli' i između njih su brzo desile varnice.

"Deb je bila velika zvezda. Mene su pokupili, sedela je na prednjem sedištu auta i nikada neću zaboraviti kako je otkopčala pojas, okrenula se, pružila ruku, skinula naočare za sunce i rekla: 'Zdravo, ja sam Debora Li , drago mi je.' Sećam se da sam pomislio: „Sviđa mi se ova devojka“, rekao je jednom glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!