Pirs Brosnan zbog svog šarma san je mnogih žena, a tu su i poneki detalji koji odaju još koju njegovu vrlinu! Naime, on je nedavno otkrio da veoma dobro pamti važne datume u svom životu, a jedan od tih je i onaj kad je upoznao svoju sadašnju suprugu Kili Šejt Smit. Bilo je to 8. aprila 1994. godine.

Legendarni glumac je svoju sadašnju suprugu Kili Šejt Smit upoznao u najgorem periodu svog života – bio je to period kada je tugovao za pokojnom suprugom Kasandrom Haris.

Kili je tada radila kao dopisnica i trebala je da intervjuiše Teda Densona. Intervju je propao, a na zabavu na koju je otišla tada, upoznala je Pirsa.

Nakon sedam godina veze par je odlučio da stane pred oltar 2001. godine, a Pirsu je očito dugo trebalo da preboli pokojnu suprugu Kasandru.

Glumčeva prva supruga umrla od raka jajnika, a Pirs je u intervjuima često govorio da više nikada nikoga neće moći tako da voli.

Međutim, američka novinarka Kili mu je ponovo dala nadu u život, a sada ovu ženu ceni kao kap vode na dlanu.

Na svom profilu na Instagramu podelio je fotografiju s njihovog venčanja, a u opisu je na romantičan način opisao simboliku datuma njihovog upoznavanja i dana venčanja.

pirs je u kili našao utehu nakon smrti žene
screenshoot/instagram 

''Pre 28 godina na današnji dan upoznali smo se u Kabo San Lukasu u Meksiku. Bio je osmi april. Nekoliko godina kasnije venčali smo se u Irskoj u dvorcu Ašford, 4. avgusta. Simbolika 8448. Ti si moja ljubav zauvek. Učinila si moj život radosnim. Ti si moje svetlo, moj život i moja ljubav'', poručio joj je Pirs.

Glumac s Kili ima dva sina, 21-godišnjeg Parisa i 25-godišnjeg Dilana, a iz braka s Kasandrom ima čak troje dece - Šarlot, 38-godišnjeg Šona i 49-godišnjeg Kristofera, koje je usvojio s Kasandrom. Njihov pravi otac, Dermot Haris, rastao se od Kasandre, a Pirs im je bio kao otac.

Šarlot je, kao i njena majka, preminula od raka jajnika 2013. godine, a Pirs se svake godine s tugom priseća i ovog događaja.

Brosnanovo i Kasandrino jedino dete, Šon, venčao se s hrvatskom producentkinjom Sanjom Banić, s kojom ima i ćerku Merli Mej. 

Kroz medije se mesecima unazad provlačila tema o kilogramima Brosnanove sadašnje supruge Kili, ali Pirs je uvek stajao na stranu svoje supruge i ističe da mu je prelepa kao i prvog dana i da mu ne treba supermodel već žena.

kili je često na meti negativnih komentara na društvenim mrežama
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kili je često meta kritika i na društvenim mrežama zbog viška kilograma i činjenice da se ne uklapa u savremene standarde lepote, a Pirsu neretko kritičari dobaciju da je "mogao da nađe neku mršaviju".

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", rekao je Brosnan o svojoj ženi.

Glumac je čak priznao da ne komentariše samo javnost kilograme njegove supruge, već i njihovi prijatelji.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu", rekao je Pirs i dodao da je protiv toga.

"Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi", objasnio je Pirs.

"Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi", objasnio je Pirs.

Pule / FlightRisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BOB STRONG / AFP / Profimedia Žena slavnog glumca na meti negativnih komentara zbog izgleda


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!