Glumica Prijanka Čopra i muzičar Nik Džonas su sredinom januara postali roditelji i to uz pomoć surogat majke. S obzirom na to da su 9 meseci krili svoju privatnost od javnosti, ceo sve je bio iznenađen kada su objavili srećne vesti.

Ipak, nastavili su da se kriju od medija i ceo događaj dodatno obaviju velom misterije činjenicom da ne žele da otkriju ime, ni pol deteta.

"Presrećni smo što možemo da podelimo sa vama da smo dobili bebu uz pomoć surogat-majke. Ljubazno vas molimo za privatnost tokom ovog posebnog perioda jer smo fokusirani na porodicu. Hvala vam", napisali su supružnici tada.

Kako bi sačuvali privatnost svog deteta, još uvek javnost nije upoznata s time kako beba izgleda s obzirom na to da nisu objavili nikakve fotografije.

Ipak, nisu izdržali da ne obelodane ime njihove ćerkice. Naime, Prijanka i Nik su detetu dali neobično ime Malti Mari. Nisu otkrili kakvo značenje za njih ima ovo ime, ali Malti je ime indijskog porekla i može da znači mesečina ili mali, mirisni cvet.

Dete Prijanke Čopre i Nika se zove Malti Mari.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Ovo je srećan period za sve njih. Nik i Prijanka su definitivno spremni za ovaj izazov u svojim životima. To je nešto što su oboje želeli. Sada je njihovo vreme, a oni su i više nego spremni da odgajaju dete", prokomentarisao je izvor blizak paru.

Prijanka i Nik su se venčali u Indiji.
Instagram 

Podsetimo, par se venčao u Indiji 2018. godine, a godinama unazad su ih pratili negativni komentari zbog razlike u godinama.

Iako je Prijanka prelepa žena, javnost nije propustila priliku da se našali se na račun velike razlike u godinama, pa su se tako često mogli čuti komentari kako deluje kao da je majka svom partneru.

Da se lepo slažu i uživaju u svojoj ljubavi, koju ne prikazuju na sva zvona javnosti, svedoči i dolazak prinove u njihovu porodicu, a kako izgleda razlika od 10 godina između supružnika pogledajte u galeriji:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Prijanka i Nik

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!