Nik Džonas i Prijanka Čopra iznenadili su ceo svet objavom da su postali roditelji.

Mesecima se šuškalo o navodnim problemima u njihovom braku, čak se govorilo i da su pred razvodom, a zapravo su se pripremali za najlepšu ulogu u životu.

Radosnu vest otkrili su na svom Instagramu uz reči:

"Presrećni smo što možemo da potvrdimo da smo dobili dete preko surogat majke. Molimo za privatnost tokom ovog specijalnog vremena u kom želimo da se posvetimo porodici," napisala je glumica na svom profilu na Instagramu.

Prema pisanju stranih medija, beba je devojčica i došla je 12 nedelja ranije na svet, te je trenutno u jednoj bolnici u blizini Los Anđelesa,  gde će ostati dok se ne poraste dovoljno da može da se pridruži roditeljima.

Prijanka Čopra i Nik Džonas dobili su bebu uz pomoć surogat majke.
Instagram 

Inače, Prijanka je više puta isticala koliko jedva čeka da postane majka, ali nakon što su Nikova braća dobila decu, krenule su da kruže priče da Prijanka ima problema sa sterilitetom, pogotovo što je 10 godina starija, a ova tema sada se još jednom pokrenula jer su izabrali surogatstvo kao način da se ostvare kao roditelji. Međutim, mnogi su optužili glumicu i nekadašnju misicu da je izabrala surogat majku i zbog holivudskog trenda u poslednjih par godina.

Prijanku Čopru otpužili su da je izabrala surogatstvo zbog holivudskog trenda.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sada je izvor blizak glumici dao odgovor koji je još jednom izazvao podeljena mišljenja.

"Sve je u redu sa Prijankinim zdravljem. Ona nema problem sa sterilitetom, ali ima 39 godina i stvari ne psotaju lakše", rekao je izvor. "Duže vreme su pokušavali da dobiju bebu, ali se prosto nije ništa dešavalo", objasnio je izvor.

Prijanka Čopra i Nik Džonas navodno nisu imali problema sa neplodnošću.
printscreen/instagram 

"Sve je u redu i sa njim i sa njom, ali njihovi rasporedi su gusti, i nisu mogli da se usaglase da budu uvek tu kada ovulira, a godine idu, pa je ovo bio lakši način i izbor je pao na surogat majku koju su zajedno odabrali", završio je insajder i otkrio da je termin bio april, te da se beba rodila poprilično ranije.

Mnogi su osudili to što "par nije nalazio vreme za tako bitnu stvar" i govorili da "imaju dovoljno para, šta će im još miliona", ali je bilo i onih koji su odluku podržali.

Bilo kako bilo, više je nego jasno da u njihovom braku stvari štimaju kako treba, te da, ako ih nisu poremetile sve te priče svih ovih godina da "izgledaju poput majke i sina", sigurni smo da neće ni ova nova nagađanja, pogotovo sad kada je prinova ušla u njihovu porodicu.

Prijanka Čopra i Nik Džonas navodno su dobili devojčicu koja je na svet došla 12 nedelja ranije.
imageSPACE/Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!