Pre nego je postala glumica, Prijanka Čopra bila je misica.

39-godišnja lepotica iz Indije postala je Mis sveta 2000. godine, a danas ostvaruje holivudsku karijeru. Neki tvrde kako je na sebi sređivala nos, ali do dan danas glumica nije priznala takva šuškanja.

Ipak, Prjanka se prirodno promenila kroz godine, a mnogi ističu kako se vidi da joj i prija brak s deset godina mlađim muzičarem Nikom Džonasom.

Par je počeo da izlazi u maju 2017. godine, a samo dva meseca kasnije, Nik ju je zaprosio za njen rođendan. Prsten je kupio kod čuvenog Tifanija u Londonu zbog čega je zatvorena cela radnja dok je on birao savršen dijamant za svoju dragu.

Prijanka Čopra uživa sa u braku s Nikom Džonasom uprkos komentarima.
Scott Garfitt/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ljudi su bili grozni prema nama i još uvek su. Neverovatno mi je da kada okreneš situaciju i muškarac je stariji da nikoga nije briga za razliku nego im se čak to sviđa", rekla je indijska lepotica jednom prilikom čije je venčanje trajalo puna tri dana.

A neki su još uvek grozni i prema Prijanki, pogotovo kada je paparaci uslikaju bez trunke šminke.

Naime, neki komentari na društvenim mrežama idu u smeru kako je glumica potpuno druga osoba kad nije doterana, a neki su otišli čak do te granice da su komentarisali da Niku više izgleda kao mama, a ne kao supruga.

Ipak, glumica baš uvek pokaže da je veća dama, a koliko ima istine u tome da je druga osoba kada je u pitanju prirodno i glamurozno izdanje, pogledajte u galeriji.

Shutterstock, Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia Prijanka Čopra važi za jednu od najlepših žena sveta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!