Hju Džekmen i njegova supruga Debora Li Furnes veliki su zaljubljenici u tenis i ujedno i prijatelji sa Serenom Vilijams, te je sasvim očekivano što je par bio u prvim redovima na njenom oproštajnom US Openu.

Oskarovac je čak i na svoj Instagram profil postavio fotografiju sa Deborom i istakao koliko je uzbuđen što će gledati maestralnu Serenu čijoj je igračkoj evoluciji prisustvovao godinama.

"Ti si ikona i prava inspiracija mnogim dečacima i devojčicama", napisao je glumac. Iako su se sa negovim mišljenjem složili mnogi, u komentarima su se mogle pročitati i pohvale na račun samog para, koji je do pre samo nekoliko godina bio na meti najgnusnijih kritika samo zbog toga što prema mišljenju pojedinaca Debora nije dovoljno lepa da bude Džekmenova supruga, a na sve to je i starija od njega.

Mnogi misle da Debora nije dovoljno lepa da bude žena Hjua Džekmena.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jedva su joj oprostili i to što nije mogla glumcu da rodi decu, a iako je Hju uvek isticao koliko voli Deboru, čini se da je u te reči tek sada javnost poverovala. "Vas dvoje ste ikone", "Izgledate sjajno", "Prava ljubav", "Tako ste slatki", "E ovo se zove ljubav"... pisali su oduševljeni pratioci u komentarima, što je sušta suprotnost od onoga što se moglo pročitati pre izvesnog vremena, kada su Deboru nazivali "staricom", "ružnom", "gadnom", "najružnijom srećnicom" i slično... 

Ženu Hjua Džekmena stalno vređaju zbog izgleda.
Instagram 

Da glumac još nije imun na čari svoje supruge dokazuje i to što ju je sve vreme tokom trajanja meča grlio i mazio po leđima i nozi, a i ona podjednako nije skidala ruke sa njega, zbog čega su mnogi komentarisali da su poput "zaljubljenih tinejdžera".

Hju Džekmen je sve vreme grlio svoju supugu.
Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia 

Podsetimo, Hju i Debora su se upoznali na setu australijske televizijske serije "Correlli" 1995. u kojoj su oboje glumili. Fernesova je jednom prilikom izjavila da u to vreme jednostavno nije želela da se druži ni sa kim - posebno sa glumcem.

Imala je plan da se vrati u Australiju, i donela je odluku da ne želi da se zabavlja ni sa kim ko je mlađi od 30 godina. Međutim, ipak je pala na Hjuov šarm, a ostalo je istorija. Danas su roditelji dvoje usvojene dece, i i dalje ludi jedno za drugim, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Hju Džekmen sa uskoro bivšom suprugom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!