Džordž Kluni je opisao prosidbu supruge Amal kao "katastrofu" nakon što je advokatica za ljudska prava prvobitno pomislio da dijamantski prsten od 7 karata pripada jednoj od njegovih bivših devojaka.

"Bila je to katastrofa, isplanirao sam, isplanirao sam sve. Imao sam prsten u maloj fioci iza nje, spremao sam večeru, a zabavljali smo samo oko šest meseci", rekao je glumac.

Veridba Džordža Klunija i Amal je bila katastrofalna.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Glumac je takođe rekao i da je planirao da Amal uzme nešto iz fioke - u kojoj se nalazio prsten - dok je svirala pesma njegove tetke Rozmeri Kluni "Why Shouldn't I".

Ali stvari su se brzo zakomplikovale kada je Džordž rekao Amal da iz kutijice u fioci izvuče upaljač kako bi upalili sveće. Ona je ugledala prsten i pomislila da pripada jednoj od Klunijevih bivših devojaka.

"A ona ga pogleda i kaže, 'Uh, tu je prsten.' Kao da je neko ostavio prsten tamo pre mnogo godina. A ja na kolenima...", našalio se, prevrćući očima.

Zbog plejliste koju je Kluni pustio u vreme kada je planirao svečani trenutak, znaju da je tek posle 20 minuta Amal odgovorila je „O moj Bože, o moj Bože“, i na kraju je rekla „da“.

Džordž Kluni i Amal Kluni.
Cat Morley / Avalon / Profimedia 

Podsetimo, par se venčao samo pet meseci nakon haotične prosidbe u krugu najbližih prijatelja i porodice tokom raskošne ceremonije u Italiji.

Par, koji je nedavno u velikom stilu proslavio osmu godišnjicu braka, ima petogodišnje blizance Elu i Aleksandra, a kako je slavni glumac nedavno priznao, napravili su neke strašne greške kao roditelji.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Džordž i Amal Kluni danas važe za jedan od najlepših parova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!