Pre samo dva dana, mogli smo je videti kako uživa na jednom od popularnih odmarališta, dok je njena odvažna narandžasta boja kupaćeg kostima, izazivala pažnju.

Šetajući plažom, Elizabeta je uživala u osvežavajućem kupanju, istovremeno očaravajući sve ljubitelje sunca i letnjih radosti. Njen kupaći kostim, sa gornjim delom koji se vezuje na bokovima, otkrio je njenu besprekornu figuru.

Elizabeta Kanalis
VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako će u septembru napuniti 46 godina, ova glumica i model gotovo da nije podlegla zubu vremena. Da li je genetika zaslužna za to ili nešto drugo, ostaje tajna. Kupaći kostim koji je nosila predstavljao je efektan modni izbor za letnje mesece, posebno u kombinaciji sa neutralnim kačketom. Međutim, kupaći kostim koji je bio nekoliko brojeva manji, gotovo je doveo do toga da ova poznata brineta pokaže više nego što je planirala.

elizabeta kanalis
Instagram 

Dok smo posmatrali prizor na plaži, postavili smo sebi pitanje da li je sve to slučajno ili je bilo namereno, možda kako bi privukla još veću pažnju.

Elizabeta Kanalis potiče sa Sardinije, gde je njen otac radio kao radiolog, dok je majka bila učiteljica. Njen brat Luiđi Kanalis takođe se bavio radiologijom, ali je zbog raskalašnog načina života zapao u velike dugove. Elizabeta je bila uključena u svet modelinga još od ranije, pozirajući za različite modne magazine i saradnike poput Roberta Kavalija i Filipa Plejna.

elizabeta kanalis
IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Njena ljubavna biografija obuhvata veze sa fudbalerima, rediteljima i drugim poznatim ličnostima. Bila je verena za fudbalera Kristijana Vijerija, u vezi sa rediteljem Gabrijelom Mučinom, a navodno je imala i kratku romansu sa fudbalerom Režinaldom. Osim toga, bila je verena i za Džordža Klunija, a pisalo se i o vezi sa našim poznatim košarkašem Markom Jarićem.

Ova intrigantna Italijanka često je bila tema medijskih spekulacija, bilo da je reč o vezama ili o njenom privatnom životu, a fotografije sa plaže mogu poslužiti kao dokaz da čak i poznati ponekad koriste fotošop za doterivanje svojih slika na društvenim mrežama.

Bonus video

Amal Kluni Instagram/juliedelibran

Izvor: Wanted A.N.