Da se snovi ipak ostvaruju kada se dovoljno uporni dokazuje priča Srpkinje Danijele Rajić, koja je nakon brojnih peripetija ipak uspela da osvoji srce NBA košarkaša Pola Džordža. 

Lepotica koja je rodom iz sela Mramorak kod Pančeva ne krije koliko uživa u bračnoj idili sa košarkašem, što često i deli na mrežama. Uživa u luksuzu, bogatstvu, i živi život o kakvom je nekad mogla samo da mašta.

Danijela Rajić danas živi život iz snova.
Instagram 

Takođe, ni Pol Džordž ne krije koliko je zaljubljen u Danijelu kojoj ispunjava sve želje i hirove, i ne krije koliko je ponosan na nju. Takođe, nesebično se trudi da i deci koju mu je rodila pruži što lagodniji i srećniji život.

Danijela Rajić obožavana je od strane košarkaša Pola Džordža.
Instagram 

Međutim, iako danas ne skidaju osmehe sa lica, njihov početak ljubavi bio je sve samo ne sjajan.

Danijela Rajić danas je srećna sa Polom nakon niza peripetija.
Instagram 

Danijela je radila kao go-go igračica, mada neki mediji u SAD tvrde i kao striptizeta na Floridi, u trenutku kada je došlo do susreta između nje i Džordža prilikom njegove posete Majamiju.

Oni su počeli da se viđaju da bi posle nekoliko meseci prekinuli, ali je ona ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj ove mališanke.

I nije se završilo samo na tome, jer uskoro se saznalo da je Pol nudio Danieli milion dolara kako bi abortirala. Međutim, ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. Izgledalo je da je tu definitivno kraj romanse, ali su se ipak pomirili.

Nakon mnogo peripetija, svađa i razvlačenja po sudovima njih dvoje su se pomirili i počeli da žive zajedno.

U međuvremenu, dobili su još dvoje dece, a svoju ljubav krunisali su i brakom.

Danijela Rajić se udala za Pola Džordža.
Instagram 

Sudbonosno "da" izgovorili su na tajnom venčanju, a Danijela je tek nakon mesec dana podelila bajkovite kadrove sa proslave koju su organizovali za porodicu i prijatelje u Italiji.

Danijela i Pol deluju nikad srećniji što se da primetiti i po objavama na mrežama, a zanosna crnka topi se u zagrljaju svog supruga.

Inače, Danijela ima i svoj biznis, a zajedno sa partnerkom košarkaša Patrika Patersona Sarom ima kolekciju kupaćih kostima.

Zanosna crnka koju američki mediji zovu i "srpska Kim Kardašijan" iz očiglednih razloga, veoma je popularna na Instagramu gde je prati preko 220 hiljada ljudi, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

screenshoot/instagram Danijela Rajić i Pol Džordž fotografije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!