Američki košarkaš Pol Džordž čeka novu sezonu da nastupi za svoj tim, Los Anđeles Kliperse, a najveća podrška tokom profesionalne karijere mu je žena Danijela sa kojom je već godinama srećan u ljubavi.

Danijela Rajić je bivša striptizeta srpskih korena koja živi u Americi, a pre nego što je uspela i definitivno osvojila srce jednog od najboljih NBA košarkaša, njih dvoje su imali veoma turbelntan odnos.

Danijela je radila kao go-go igračica, mada neki mediji u SAD tvrde i kao striptizeta na Floridi, u trenutku kada je došlo do susreta između nje i Džordža prilikom njegove posete Majamiju.

Oni su počeli da se viđaju da bi posle nekoliko meseci prekinuli, ali je ona ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj ove mališanke.

I nije se završilo samo na tome, jer uskoro se saznalo da je Pol nudio Danieli milion dolara kako bi abortirala. Međutim, ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. Izgledalo je da je tu definitivno kraj romanse, ali oni su sada ponovo zajedno.

Ipak, posle mnogo peripetija, svađa i razvlačenja po sudovima njih dvoje su se pomirili i počeli da žive zajedno. U međuvremenu, prošle godine su dobili i drugu ćerku Natašu, a iste godine su krunisali svoju ljubav veridbom.

Sada je Danijela ponovo u drugom stanju i kako je i sama napisala, ne može da veruje da će uskoro biti petočlana porodica.

Danijelu inače američki mediji nazivaju srpskom Kim Kardašijan, a očigledno je da ne moramo puno da objašnjavamo zbog čega.

Ona je ponosna na svoje srpsko poreklo, pa svoje ćerkice redovno odvodi u srpsku crkvu u Americi, a voli da sluša i muziku sa našeg podneblja.

U galeriji pogledajte još fotografija ovog para:

screenshoot/instagram Danijela Rajić i Pol Džordž fotografije