Danijela Rajićkonačno živi život o kojem je oduvek maštala. Nakon godina i godina provlačenja po sudovima, uspona i padova tokom veze sa NBA zvezdom Polom Džordžom, njih dvoje konačno su shvatili da se vole i odlučili da sve probleme ostave po strani.

Oni su nedavno i stali na ludi kamen, a krajem 2021. godine postali su i rodetelji i trećeg deteta, sina kojem su dali srpsko ime Vuk.

Danijela je nedavno i okačila fotografije sa bajkovitog dočeka Nove godine, kao i sa proslave Božića i jasno je da je Pol konačno tretira kao kraljicu, te da ne krije koliko je lud od ljubavi za njom.

Ipak, nije sve tako glatko bilo u prošlosti. Danijela čija je porodica rodom iz sela Mramorak kod PAnčeva, neko vreme je radila kao go-go igračica, mada neki mediji u SAD tvrde i kao striptizeta na Floridi, u trenutku kada je došlo do susreta između nje i Džordža prilikom njegove posete Majamiju.

Oni su počeli da se viđaju da bi posle nekoliko meseci prekinuli, ali je ona ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo.

Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak otac ove mališanke.

I nije se završilo samo na tome, jer uskoro se saznalo da je Pol nudio "srpskoj Kim Kardašijan" milion dolara kako bi abortirala.

Međutim, ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. Izgledalo je da je tu definitivno kraj romanse, ali onda su se pomirili i obnovili vezu.

Par je definitivno zašao u mirnu luku, i čini se da konačno žive onako kako je odavno trebalo, a još njihovih fotografija, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

screenshoot/instagram Danijela Rajić i Pol Džordž fotografije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!