Pop ikona Britni Spirs zvanično je objavila da čeka dete sa svojim verenikom Semom Asgarijem.

Nakon burne 2021. godine u kojoj je Britni oslobođena očevog starateljstva, pevačica je okrenula novi list i verila se za dugogodišnjeg trenera. U opisu objave na njenom Instagram nalogu, Britni je Sema nazvala mužem, nagovestivši da su se u međuvremenu vrlo verovatno i tajno venčali.

Izgubila sam toliko kilograma da bih otišla na putovanje na Maui, i opet sam ih vratila … Pomislila sam: Bože… šta mi se desilo sa stomakom? Moj muž je rekao: Ne, ti si trudna od hrane! Tako da sam uradila test na trudnoću... i imam bebu…” napisala je Spirsova.

Britni je dodala i da se plaši zbog toga što je u prethodnoj trudnoći imala perinatalnu depresiju, progovorivši javno o jednoj veoma važnoj temi koja je još uvek tabu.

„Moram da kažem da je to apsolutno užasno… žene tada nisu pričale o tome… neki su smatrali opasnim ako se žena tako ponaša sa bebom u sebi… ali sada žene pričaju o tome to svaki dan… hvala Bogu, ne moramo taj bol da držimo kao rezervisanu tajnu… Ovaj put ću raditi jogu ‍ svaki dan !!! Širimo puno radosti i ljubavi ”

Već mesecima, Britni je transparentno govorila o svojoj želji da ima još jedno dete, iako je tvrdila da pravila njenog pravnog aranžmana (pod starateljstvom) to čini malo verovatnim.  Podsetimo se, tokom svog obraćanja sudu u Los Anđelesu u junu 2021, rekla je da njen otac Džejmi Spirs i njegov tim neće dozvoliti da se „uda i rodi bebu“.

Britni ima dva sina koja je dobila u braku s Kevinom Federlajnom. Mi joj želimo srećan novi početak i slobodu!

OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pevačica čeka 3. dete