Bruklin Bekam i Nikola Pels venčali su se tokom vikenda, a njihovo svadbeno veselje koštalo je čak 3.5 miliona dolara. Ovaj događaj bio je prava senzacija za medije, a raskošno venčanje održano je u Palm biču, uz prisustvo mnogih slavnih ličnosti, pa su se tako mogle videti gotovo sve članice "Spice Girls-a", osim Eme Banton koja je bila sprečena da dođe, Eva Longorija, Serena Vilijams, šef Gordon Remzi i mnogi drugi.

Venčanje je bilo zatvoreno za medije, a gostima su bili zabranjeni fotoaparati i mobilni telefoni. Ipak dežurni paparaci su uspeli da uhvate delić mladenaca koji je odmah procureo u javnost.

bruklin i nikola uoči venčanja
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mladenci su uparili modne kombinacije uoči samog venčanja, a jedna fotografija je postala potpuni hit na društvenim mrežama i u britanskim medijima.

venčanje bruklina i nikole koštalo je preko 3 miliona dolara
LCD / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, pre pozdravljanja sa gostima i ulaska u salu za ručavanje, paparaci su snimili momenat kada je Bruklin uhvatio Nikolu za zadnjicu.

"Želim da me neko zgrabi kao Bruklin, Nikolu", "Opa, znamo šta je prethodilo ovome",  neki su od komentara koji kruži društvenim mrežama.

Podsetimo, Bruklin i Nikola potpisali su i oko 3 miliona vredan predbračni ugovor kako bi zaštitili svoju imovinu, gde je poseban akcenat bio na bogatu naslednicu, s obzirom da je njen otac daleko bogatiji od Bekamovih. Par je zapravo želeo još ranije da se venča ali ih je u tome omela pandemija, ali to je, po svemu sudeći, samo učvrstilo njihove emocije.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slavni par se venčao

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!