Taman se mislilo da se konačno završila patnja Britni Spirs nakon što je njen otac skinut sa mesta njenog staratelja, a počeli su novi problemi.

Ovog puta, sa Džejmi Lin Spirs koja je brutalno udadila po slavnoj sestri i optužila je za ogavne stvari.

Da stvari između Džejmi i pevačice nisu dobre bilo je jasno još pre nekliko meseci kada je javno podržala Britni, na šta joj je ona odgovorila da "ako nije bila tu kada je trebalo, ne treba joj ni sada", a tihi rat između sestara samo se zaoštravao.

Džejmi Lin je nedano izbacila i knjigu u kojoj je otkrila tajne porodice Spirs, kao i ponašanje Britni prema njoj, a sav prihod najavila je da će preusmeriti na dobrotvorne organizacije. Međutim, brojna udruženja javno su zamolila Džejmi da im ne uplaćuje ni dinara, kao i da odbijaju da poveruju da je sve što je napisano istina.

Džejmi Lin Spirs otpužila je Britni za nasilje.
printscreen/instagram 

Džejmi je sada u novom intervjuu predstavila svoju biografiju i usput iznela niz optužbi na račun sestre, kao što je situacija u kojoj je navodno Britni zatvorila sestru u sobu i držala joj nož na vratu.

"Bila sam samo dete, a ona mi je držala nož na vratu i govorila da sam ološ. Kasnije su mi svi govoril ida ne smem da stresiram Britni, a šta je sa nama ostalima?"

Džejmi Lin Spirs tvrdi da je sve opisala u novoj knjizi.
printscreen/instagram 

"Plašila sam se i nisam se osećala sigurno", rekla je Džejmi izmeđuostalog i dodala da se trudila da zaštiti sestru od starateljstva i oca.

Britni Spirs vodi rat sa sestrom Lin od kada se saznalo da je nije podržavala u borbi protiv oca.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, Britni se odmah oglasila na Tviteru sa rečima:

"Čestitam dušo, a mislila sam da ne možeš niže da padneš. Nikada nisam bila u blizini tebe sa nožem, niti bih ikada tako nešto i pomislila da uradim", a potom dodala:

"Molim te prestani sa ovim ludim lažima za holivudske knjige".

Britni Spirs oglasila se na Tviteru i odmah razrešila situaciju sa sestrom Džejmi.
pritnscreen/twitter 

"Veoma sam zbunjena odakle ti potreba da izmišljaš ovakve stvari, jer to ne liči na tebe. Džejmi Lin, zaista?" napisala je Britni i dodala da Džejmi nikad nije imala pravi posao, te da je živela uvek na račun drugog.

Rat na Tviteru i dalje traje, a Džejmi je u međuvremenu napisala da se radi "o njenim životnim iskustvima, a ne o iskustvima njene sestre".

Dežđjmi Lin Spirs odbile su sve humanitarne organizacije.
Shutterstock 

"Mrzim što moram da raspršim balon od sapunice moje sestre, ali moja knjiga nije o njoj. Ne mogu ništa protiv toga što sam rođenda kao Spirs i da neka od mojih iskustava uključuju i moju sestru. Naporno sam radila još pre nego što sam postala tinejdžerka, i izgradila sam svoju karijeru uprkos tome što sam nečija mlađa sestra", napisala je Lin na mrežama ističući da jedino želi mir sa Britni, iako je više nego jasno da od toga nema ništa, barem ako je suditi reakcijama pevačice koju su tvrdnje mlađe sestre veoma pogodile, a ostaje da se vidi da li će javna svađa poprimiti nove dimenzije onog trenutka kada knjiga krene u prodaju, što će biti, ako sve bude okej, već 18. januara.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!