Pop zvezda Britni Spirs zbunila je obožavatelje novim videom na Instagramu. Stajala je okrenuta leđima prema kameri, njišući se s flašicom u ruci kao da hrani bebu. Iz njenog videa nije jasno šta tačno drži u rukama.

"Pogodite da li je dečak ili devojčica", napisala je pevačica u opisu videa i označila svog verenika Sema Asgarija. Fanovi su je u komentarima pitali da li je možda udomila psa ili mačku ili su ona i Sem spremni za prvo zajedničko dete.

"Šta se događa?", "Stiže li beba?", "Jesi li udomila ljubimca?", samo su neki od komentara. Oglasila se i Paris Hilton koja je ostavila zaljubljeni emotikon, ali Britni nije odgovarala.

Inače, Sem je nedavno u razgovoru za strane medije rekao da on i Britni planiraju venčanje kao i da su jako srećni što mogu da uživaju u zajedničkom životu.

Britni Pirs sa verenikom planira da proširi porodicu.
OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Britni već ima sinove Džejdana Džejmsa i Šona Prestona s bivšim suprugom Kevinom Federlajnom. Nedavno je objavila fotografiju dečjih stopala i priznala da razmišlja o još jednom detetu.

Podsetimo, Britni se nedavno konačno oslobodila starateljstva koje je 13 punih godina nad njom imao otac Džejms Spirs.

Britni Spirs iz prethodnog braka ima dva sina.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon mučnog suđenja iznela je niz šokantnih detalja, a najupečatljiviji je bio kada je otkrila da se njen otac mešao u sva njena pitanja, poput toga s kim se zabavlja, kao i to da joj je branio da ima još dece.

- Želela sam da imam priliku da se udam i imam decu, ali oni to nisu hteli, rekla je Britni u potresnom svedočenju. Prema snimku koji je objavila reklo bi se da je Britni spremna da se ponovo ostvari u ulozi majke što je toliko dugo priželjkivala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!