Sestra Britni Spirs, 29-godišnja Džejmi Lin postala je poverenik fonda pevačice. Prema pravnim dokumentima, Džejmi Lin imenovana je za poverenika „SJB Revocable Trust“, koji je Britni osnovala 2004. godine kako bi zaštitila svoje neizmerno bogatstvo i obezbedila finansijsku budućnost svoje dece.

U dokumentima se navodi da je poverenje izmenjeno 2018. godine, kada je Džejmi Lin postala jedan od poverenika finansijskog fonda svoje sestre. Sve dok je 38-godišnja Britni Spirs živa, u dokumentima se navodi da je ona "jedini korisnik" fonda, ali isto tako stoje i koraci koje treba preduzeti u slučaju njene smrti.

Na ovaj način, Džejmi Lin će moći da upravlja imovinom svoje sestre i gotovinom iz fonda. Ranije je njen otac Džejmi imao gotovo potpunu kontrolu nad Britninim finansijama, ali je već izvesno vreme jasno koliko se pevačica protivi da njen otac ostane njen staratelj.

Sud je presudio da će Džejmi Spirs ostati staratelj svojoj ćerki najmanje do februara sledeće godine. Ipak, pevačicini advokati žele da mu oduzmu svaku priliku da upravlja finansijama svoje ćerke jer su fanovi sigurni da Džejmi krade Britnin novac.

Ipak, njen otac i dalje, na sve moguće načine, negira ove tvrdnje.