Bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal već mesecima su na sudu zbog, kako je pevačica tvrdila, neisplaćenih alimentacija. Iako se tada mislilo da su nakon razvoda ostali prijatelji, Emina je šokirala javnost kada je otkrila da je primorana da potraži pravdu na sudu.

I nakon niza optužbi da od svog imućnog bivšeg supruga nije videla novac od alimentacije, Emina Jahović ponovo je u komunikaciji i dobrom odnosu sa Mustafom Sandalom.

- Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji dva dečka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome - istakla je Emina.

Emina Jahović i Mustafa Sandal se pomirili nakon niza optužbi na sudu zbog alimentacije.
Instagram 

Iako se mnogima činio da je Emina poslednja osoba koja može imati problema sa samopozdanjem, pevačica je za Story.hr priznala da je razvod imao uticaj na njene oscilacije.

Ipak, kada sumira godinu iza sebe, zaključuje da je veoma zadovoljna žena.

- Pre svega, moram da kažem, da sam najzadovoljnija žena na svetu jer imam dva sina, zdravi smo, imam priliku da danas pričamo o svemu onom što smo uradili u proteklih 365 dana. Mislim da 2021. godina nije bila nikome laka, a posledice globalnog stresa koji smo imali u 2020. i 2021. tek ćemo da osetimo u narednom periodu. To je bilo ono što kažu učitelj i mučitelj, to će tek kasnije da odrazi na naše zdravlje i energiju. Bilo je dobro što smo se naučili da se više okrenemo porodici i pravim vrednostim. Otpalo je mnogo toga što je trebalo da otpadne, a ostalo ono što je dobro - objasnila je Jahovićeva za Super TV.

Emina Jahović otkrila da nema ništa od pomirenja sa milionerom Sadetinom Saranom.
printscreen/instagram 

Kada je reč o emotivnom životu, tvrdi da se nije pomirila sa milionerom Sadetinom Saranom.

- Nema ništa od pomirenja. Moj emotivni status je status kvo. Trenutno sam zaljubljena u muziku. Napisala sam skoro najbolji album u životu, najiskreniji do sada... Napisala sam najlepše pesme. Brend dobro napreduje, više sam se skoncentrisala na posao. Mislim da će mi se nešto desiti u ljubavi, ne tražim i ne jurim. Želim da sama sebe postavim stabilno, kako bi svi oko mene bili stabilni, pa i ljubavni život- rekla je Jahovićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!