Popularna pevačica Emina Jahović oduvek vodi zdrav način života. Poznato je da redovno vežba i zdravo se hrani, a jednom prilikom je odlučila da otkrije deo svoje dijete koju praktikuje.

Tada je naglasila čega se odrekla, a na čemu najviše insistira.

Iako je mama dva dečaka, koji obožavaju čokolade, kokice i čipseve, potpuno je iz kuće izbacila šećere, grickalice, ugljenje hidrate u globalu. U istom naletu odrekla se i alkohola, kao i kasne večere.

emina jahovic
Instagram 

Ipak, Emina je na svom Instagram profilu okačila fotografiju dok je primala infuziju. Kako je istakla, na taj način dovija sve neophodne vitamine, a pratiocima je poručila sledeće:

- Evo ga sad vreme za glutation i za alfalipoinsku kiselinu, takođe i Q10. Uz to ide visoka doza vitamina C, 7,5 gr, cink, selen, biotin, B vitamin i L karnitin - rekla je ona.

- Danas sam rešila malo da se sredim i napunim snage za trening, a vama svima koji nemate vremena, razmislite da preko infuzije uzmete ove suplemente i antioksidante kako biste se osećali bolje, pogotovo u vreme pandemije - dodala je pevačica.

emina jahovic
Instagram 

Podsetimo, Emina je jednom prilikom na Instagramu objavila post i naglasila da njen fizčki izgled u velikoj meri besprekornim čini i to što izbegava negativne ljude, već nastoji da je okruženima onima koji je vole.

emina jahovic
Instagram 

Osim toga, Emina je nezdrave namirnice, koje nas čine nadutima, zamenila salatama, voćem, svežim i termički obrađenim povrćem, mesom, dok umesto sokova najčešće pije običnu vodu, vodu sa limunom, pomorandžom, đumbirom ili čajeve.