Kako stvari stoje, Emini Jahović "upala je kašika u med".

Naime, pevačica je nedavno postala deo jednog takmičenja u Turskoj, za šta je dobila honorar od neverovatnih 300.000 evra.

U pitanju je emisija "Drugačije lepa" koja se emituje na jednoj turskoj televiziji, a u kojoj Emina ima zadatak da ocenjuje manekenke i bira najbolje među njima.

"Emina je veoma popularna u Turskoj i zato su producenti zvali da bude u žiriju modnog takmičenja. Ona se kao klinka, pre nego što je počela da se bavi pevanjem, bavila manekenstvom, pa su producenti bili ubeđeni da će biti pun pogodak. Pregovarali su neko vreme sa njom i na kraju pristali da joj za jednu sezonu plate 300.000 evra, što je cifra na kojoj je Emina insistirala", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici za "Informer".

emina jahovic postala je deo jednog modnog takmicenja
Instagram 

"Eminin zadatak je da ocenjuje manekenke na pisti i da zajedno sa kolegama u žiriju izabere najbolju koja će odneti novčanu nagradu i potpisati ugovor s jednom modnom agencijom", napomenuo je izvor još i dodao da Eminu obožava cela ekipa.

"Toliko se zbližila sa svima da je počela da ih uči srpski jezik! Dok su imali pauze u snimanjima pevala im je svoj hit Eksploziv. Pitali su je da im prevede reči na turski, a potom i da ih nauči na srpskom".

Ovim povodom se oglasila i pevačica i rekla: "Drago mi je što sam deo takmičanja. Ocenjujemo stil devojaka, karakter, ponašanje u grupi... sve je to važno, a ne samo lepota. Zaista uživam u ovom poslu, a Turci će uskoro tečno progovoriti srpski".

emina jahovic novi je sudija u jednom takmicenju
printscreen/youtube 

Bilo kako bilo, lepo je videti da se nakon celokupne zbrke sa bivšim suprugom i suđenjem konačno u Emininom životu dešavaju i lepe stvari.