Emina Jahović dugo je uređivala novi dom u kojem od nedavno živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Vila se nalazi na dobroj lokaciji u Istanbulu, što je presudilo da ga lepa pevačica iskešira.

Emina neretko postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu.

emina jahovic
Instagram 

Iako je pre pevačica živela sa, sada bivšim, suprugom Mustafom Sandalom u vili vrednoj preko 700.000 evra, njoj nije smetalo da se preseli u manji prostor, već je odličila da iskoristi maksimum što se dekorisanja tiče.

Mermer i drvo, ali i minimalistički stil, okosnice su Emininog enterijera.

Prostorijama vladaju bež i svetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor.

Ipak, najlepši kutak zasigurno je terasa sa koje se pruža pogled na Bosfor, na kojoj Emina verovatno ispija jutarnje kafe i sprema se za predstojeće obaveze dok joj prizor ka moru unosi mir.

emina jahovic
Instagram 

- Ja volim minimalizam sa dozom elegancije - izjavila je svojevremeno Emina.

Osim toga, Emina je takođe jednom prilikom izjavila da je pogled na Bosfor smiruje, te da je to razlog što i novi dom ima pogled na moreuz koji razdvaja evropski i azijski turski deo.

emina jahovic
Instagram 

- Važno mi je bukvalno sve, ali bih rekla da su sveće nešto bez čega ne mogu. Dobar servis za ručavanje i čaše za svaku priliku. Udobne i lepe posteljine kao i osvetljenje koje mi je najvažnije. Jednostavno, sve što donosi mir i dobru energiju - rekla je svojevremeno Emina.

Kako izgleda Eminim dom pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Stan Emine Jahović