Privatni život Emine Jahović nedavno je bio u žiži javnosti, najviše zbog suđenja sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, kako je navela, zbog neplaćenih alimentacija.

Iako je Mustafa podneo kontra tužbu i dokazao da je uredno sve plaćao, pevačica je nedavno ljubavni život ponovo stavila u centar pažnje. Iako se šuška da ima novog dečka, Emina najviše vremena provodi sa starijom sestrom Sabinom.

emina jahovic
Instagram 

Osim što ih ne pokazuje javnosti, Emina ne voli ni da priča o svojim najužim članovima porodice. Za njih je neizmerno vezana, a starija sestra Sabina joj je najveća podrška.

Sličnost Sabine i Emine je blago rečeno neverovatna. Obe su brinete i deluje kao da su bliznakinje, što su svojevremeno svi prokomentarisali i mnogi vole kada ih vide zajedno.

Inače, Emina je odrasla u lekarskoj porodici. Njena majka je pedijatar, sestra je dečji psihijatar, a pevačicin otac Nusret bio je kardiohirurg. Nažalost, on je preminuo 1995. dok je Emina bila još mala.

emina jahovic
Instagram 

Pevačica ima i brata Mirsada, koji je poznati košarkaš.

Podsetimo, Emina je dugo uređivala dom u kojem od nedavno živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u Istanbulu, što je presudilo da ga lepa pevačica iskešira.

Ono što joj je posebno bilo važno jeste da je ušuškana i zaštićena od radoznalih pogleda i objektiva.

emina jahovic
Instagram