Emina Jahović danas je imala velikih razloga za slavlje.

Njenoj majci Seniji je rođendan, a pevačica joj se obratila emotivnim rečima i javno čestitala, a usput otkrila još nešto.

Naime, iako je davno otišla iz Novog Pazara nije tajna da je veoma vezana za svoju porodicu. Iako je svoj život izgradila u Istambulu gde ima više nego uspešnu karijeru, pogotovo od kada je pokrenula i kozmetičku liniju, to sve nimalo je nije udaljivo od majke koja joj veoma često dolazi u goste.

Pevačica je sada podelila na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je grli i ljubi uz obraz, a potom joj je i čestitala.

- Majko moja, majčice… Srećan ti današnji dan, srećan ti svaki dan! Da si nam uvek ovako nasmejana i srećna. Voli te tvoja Mimi. Srećan rođendan, moja mama - napisala je, otkrivši tako i svoj privatni nadimak koji obožavatelji do sada nisu znali.

Odmah su usledile brojne čestitke, kako od prijatelja, tako i od fanova, koji su složni u mišljenju da je divno kada negujete lep odnos sa roditeljima.

Mnogi su pohvalili i deo Eminine dnevne sobe, koju je uredila moderno u minimalističkom stilu, a ukoliko ste propustili kako izgleda njen luksuzni dom na Bosforu, pogledajte fotografije na kraju teksta:

Instagram Emina Jahović stan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!