Popularna pevačica Emina Jahović ne krije koliko je angožavana na mnogobrojnim poslovnim projektima.

Povodom predstavljanja svog beauty brenda, Emina boravi u Zagrebu, a kako je i sama naglasila, njena linija mejkapa odiše ženstvenošću, elegancijom i samopouzdanjem, te šalje poruku kako svaka žena može i treba biti nezavisna, jaka i strastvena.

Emina Jahović je imala problema sa samopouzdanjem.
Instagram 

Ipak, Emina je u razgovoru za Story.hr otkrila da je i sama imala problema sa samopouzdanjem, iako se mnogima čini da je ona poslednja osoba kojoj toga ne treba da manjka.

Pevačica priznaje da je razvod uticao na njene oscilacije, kao i da joj je najteže bilo da glumi da ima samopouzdanja.

- Milion puta sam imala problema sa samopouzdanjem. Imala sam ga u trenucima kad sam se razvodila, kad sam imala te neke emotivne padove. Nisam ja čovek od plastike i stakla, jako sam emotivne prirode.

Emina Jahović priznaje da joj je bilo najteže da glumi da ima samopouzdanje tokom razvoda.
Instagram 

Postoje trenuci kad imam nenormalno puno samopouzdanja, a postoje i trenuci kada ga uopšte nema, a moram da glumim da ga imam pred svima i to mi je uvek najteže. I "Yaemina" je napravljena upravo i za to, za žene koje možda žele samopouzdanje i da izgledaju drugačije - zaključila je Emina.

Podsetimo, iako se činilo da su posle kraha braka ostali bliski prijatelji, čak su sa sinovima Jamanom i Javuzom zajedno išli na putovanja i pozirali nasmejani, pop zvezda šokirala je pre nekoliko meseci kada je otkrila da je primorana da potraži pravdu na sudu jer njen bivši suprug više od dve godine nije dao ni dinara za decu, piše "Hello".

Emina Jahović je tvrdila da joj Mustafa Sandal ne plaća alimentaciju za sinove.
Instagram 

- Nije reč o osobi čija je finansijska situacija loša i koja je u nevolji. Ako se jednog dana to dogodi, radiću i za njega. Takva sam.

Ali, znam da nije u krizi. Iako smo potpisali sporazum kojim prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija, ubrzo posle razvoda sve je palo na mene. Verujem da će pravda pobediti - rekla je Emina kada je problem dospeo u javnost.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!